zoom

Obtine fisa medicala pentru permis auto RAPID si USOR de la Standard Med

Cea mai valoroasa resursa este timpul, drept urmare toata lumea vrea sa economiseasca timp, mai cu seama atunci cand vine vorba de rezolvarea unor probleme de ordin birocratic. Nu de putine ori a fost nevoie sa ajungi dintr-un loc in altul, iar cea mai rapida si confortabila solutie ramane masina personala.

Acestea fiind zise, nu poti conduce un autoturism daca nu detii carnetul de soferi si, in consecinta, nu poti obtine carnetul daca nu ai prezentat fisa medicala pentru permis auto in prealabil. Drept urmare, este normal sa te intereseze care este cea mai rapida, eficienta si usoara modalitate de a obtine acest certificat medical.

De ce ai nevoie de fisa medicala pentru permis auto? Acest document este o dovada oficiala a faptului ca esti apt, din punct de vedere fizic si psihic, pentru a conduce un autovehicul. De aceea, fisa pentru permis nu poate fi eliberata decat de o clinica autorizata in domeniu.

Legislatia actuala solicita ca aplicantul pentru permis sa efectueze o serie de analize medicale, fara de care eliberarea carnetului de soferi este imposibila. Pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto in cel mai scurt timp, acceseaza platforma www.fisamedicala.info unde vei fi indrumat, pas cu pas, pentru programarea analizelor medicale efectuate in cadrul clinicii Standard Med.

Clinica specializata si acreditata in eliberarea diferitelor certificate medicale (pentru permis, pentru angajare, certificat tip A5 etc.), Standard Med ofera acces la toate investigatiile medicale necesare.

In cazul in care doresti sa obtii fisa medicala pentru permis auto, iata care sunt analizele medicale obligatorii:

  • ORL;

  • Oftalmologie;

  • Neurologie;

  • Psihiatrie;

  • Medicina interna;

  • Ortopedie;

  • Neurologie.

Marele avantaj adus de clinica Standard Med este ca toate examenele medicale mentionate anterior sunt efectuate in decursul unei singure examinari. Datorita faptului ca toti medicii sunt prezenti in cadrul clinicii in acelasi interval orar, iar pacientii trec, prin rotatie, pe la fiecare cabinet in parte, fisa medicala pentru permis auto este eliberata in aceeasi zi in care au fost efectuate analizele.

Astfel, ziua in care te programezi pentru efectuarea analizelor este aceeasi zi in care primesti certificatul medical pentru permis auto, parafat de medicul sef al unitatii. Din acest moment, fisa ta medicala este valabila timp de 6 luni pe teritoriul Romaniei.

 

Pe deasupra, pretul pe care trebui sa il achiti pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto este de doar 125 de Lei. Alaturi de acest pret incredibil de mic, primesti garantia ca certificatul medical va fi eliberat in mai putin de o ora si jumatate de la completarea formularului. In cazul in care intervalul temporar este depasit, ti se va restitui jumatate din suma platita.

Formularul de inscriere pentru efectuarea analizelor il gasesti pe site-ul fisamedicala.info sau direct la ghiseul clinicii. Singurul aspect la care trebuie sa fii deosebit de atent este sa aduci toate documentele cu tine. Astfel, inainte de a pleca de acasa, verifica sa nu fi uitat unul dintre urmatoarele acte:

– Buletin / Carte de identitate;

– Fisa de scolarizare – in cazul in care aceasta exista (pentru obtinerea permisului auto);

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);

– Ochelari de vedere (daca e cazul).

Vino la Standard Med si obtine fisa medicala in cel mai usor si rapid mod posibil!