aparate de bronzat second hand
zoom

Merita sa cumparam aparat de solar second hand?

Atunci cand se alege un aparat de bronzat, primul lucru care trebuie luat in considerare sunt nevoile personale si nevoile clientelei. Se rezuma la a cunoaste cateva detalii importante inainte de a face o achizitie impulsionata a unui solar care ar putea sa nu fie potrivit pentru situatia particulara. Pe langa aspectele ce vor urma este indicat sa se cunoasca si un pret aparat solar.

Numarul de persoane care folosesc asemenea echipamente de bronzat este o problema foarte importanta. Daca mai multi oameni folosesc aparatele de bronzat in fiecare zi, atunci saloanele de bronzat comerciale vor fi mai eficiente. De asemenea va fi mult mai rentabil de a achizitiona un solar second hand, decat unul nou si mult mai scump.

Dupa cum sugereaza si numele, un aparat solar second hand este perfect facut pentru saloanele unde va fi nevoie de mai multa aparatura, deoarece pretul acestora va fi mult mai rentabil, iar oamenii il vor putea folosi permanent. Sunt mai grele, mai puternice si, in general, genereaza mai multa caldura, deoarece contin mai multe tuburi UV. Acestea sunt adesea prea rezistente si voluminoase pentru a fi folosite acasa.

Durabilitatea si forta unui aparat solar

Indiferent daca o persoana se va gandi sa deschida un nou salon de bronzat sau va dori doar sa-l renoveze, sa isi modernizeze echipamentul si sa ofere clientilor o experienta grozava, cu siguranta va dori sa aleaga cel mai bun aparat solar. Un solar trebuie sa fie suficient de puternic pentru a rezista utilizarii continue si repetate pe tot parcursul zilei. Daca salonul este deschis intre orele 9:00 si 20:00, va fi nevoie de un aparat solar performant. Acesta va trebui curatat in mod regulat cu un dezinfectant dupa fiecare utilizare. A detine un astfel de aparat, va veni la pachet cu multa uzura, asa ca achizitionarea unui aparat solar second hand este cea mai potrivita alegere.

Solarele consuma multa energie electrica. Problema cu incercarea de a economisi energie intr-un salon de bronzat este ca tuburile de economisire a energiei nu functioneaza la aparatele de bronzat. Motivul este simplu: tuburile obisnuite nu emit raze UV, iar daca s-a realizat putin reseach, se stie ca razele UV sunt razele soarelui care provoaca asa numitul bronz.

Fara ele, un astfel de aparat este practic o lampa de birou. Dar exista lucruri ce pot fi facute pentru a reduce cat mai mult posibil consumul de energie. Este ideal sa se achizitioneze un aparat solar second hand de la inceput, deoarece si acesta poate obtine un bronz frumos si profund de fiecare data.

O alta modalitate de a reduce costurile cu energia este inlocuirea balastului magnetic din toate echipamentele de bronzare cu balasturi electronice. In termeni tehnici, un balast este mecanismul care controleaza cantitatea de energie electrica care trece de la o sursa de lumina la un corp de iluminat, in acest caz, un tub UV in dispozitiv. Datorita modului in care sunt construite, balasturile electronice economisesc mai multa energie decat balasturile magnetice.

Numarul de tuburi UV ale echipamentului de bronzat si tipul acestuia joaca un rol important in eficienta solarului. Ele pot afecta, de asemenea, facturile de energie electrica, mai ales daca mai mult de o persoana utilizeaza solarul in fiecare zi. Numarul de tuburi UV nu este singura consideratie. Tipurile de tuburi si razele pe care le produc pot varia. Exista unele tuburi UV care s-au dovedit nu numai a fi mai eficiente, ci si mai sigure decat altele. Terapia RVL, cunoscuta si sub denumirea de „terapie cu lumina”, a fost introdusa in urma cu mai bine de 25 de ani si este folosita de dermatologi pentru a incetini imbatranirea naturala a celulelor pielii. Impreuna cu tubul UV clasic, tubul RVL ofera o experienta de bronzare care sprijina vindecarea celulelor pielii.