zoom

Diferite modele de lanțuri de aur care pot adăuga stil unei ținute

Lanțurile de aur sunt un favorit atemporal în lumea modei și sunt, de asemenea, unul dintre cele mai versatile accesorii pe care le poți purta. Sunt perfecte atât pentru ocazii formale, cât și pentru ocazii casual, și arată bine cu orice, de la un tricou la un sacou de costum.

Există multe stiluri diferite de lanțuri de aur disponibile astăzi, dar nu toate sunt potrivite pentru purtarea de zi cu zi. Dacă sunteți în căutarea a ceva care să arate bine la birou sau la o întâlnire de noapte, luați în considerare în schimb un pandantiv sau o cruce mică. Aceste tipuri de lanțuri tind să fie mai mici și mai delicate decât alte opțiuni, astfel încât nu vor distrage atenția de la ținuta ta, dar totuși adaugă suficientă strălucire pentru a atrage atenția cuiva.

Modele populare de lanțuri de aur

Cel mai popular tip de lanț de aur este lanțul de frânghie. Acest tip de lanț este alcătuit din verigi care sunt unite între ele prin inele mici. Verigile pot fi modelate în orice număr de modele diferite. Cei mai mulți oameni aleg un lanț din frânghie pentru că arată bine cu orice stil de îmbrăcăminte, fie că purtați un tricou sau un costum.

Un alt tip de lanț de aur este lanțul șarpe, care mai este numit și lanț “S”, deoarece forma verigilor sale seamănă cu un “S”. Lanțurile cu șarpe au un aspect foarte distinctiv – sunt de obicei foarte subțiri și delicate și sunt adesea fabricate din aur pur de 24k. Dacă vă doriți ceva care să atragă privirile oamenilor atunci când mergeți pe stradă, aceasta ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră. Este unul dintre cele mai comune tipuri de bijuterii pe care le veți vedea astăzi și este perfect pentru uzura de zi cu zi.

O a treia opțiune se numește lanț cu verigă de bordură, care are un design neobișnuit în comparație cu alte tipuri de lanțuri, deoarece are bucle în loc de verigi între fiecare piesă. Lanțurile cu verigă de bordură tind să fie mai grele decât alte tipuri de lanțuri, deoarece au mai mult metal pe centimetru decât alte opțiuni, cum ar fi lanțurile de frânghie sau de șarpe; cu toate acestea, acest lucru le face mai puțin susceptibile de a se rupe dacă cineva trage prea tare de ele.

O opțiune populară este un lanț cu mărgele. Aceste lanțuri sunt alcătuite din mărgele mici care sunt înșirate pe șiruri lungi de sârmă metalică. Aceste șiruri pot fi atașate în diferite moduri – unele au închizători sau alte accesorii la fiecare capăt; altele au mai multe mărgele înșirate împreună pe un singur fir lung; altele au mai multe fire diferite conectate într-un singur lanț lung.

Lanțurile și pandantivele din aur sunt bijuterii care pot fi purtate la orice ținută

Acestea sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a adăuga stil și fler la look-ul tău de zi cu zi. Iată câteva dintre cele mai populare tipuri de lanțuri și pandantive din aur:

În primul rând, să vorbim despre ținutele de zi cu zi. Un lanț de aur de zi cu zi ar trebui să fie simplu și discret – genul de lucru pe care îl poți purta în fiecare zi fără să te simți vreodată nelalocul lui. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fie plictisitor! Adorăm aspectul aurului roz cu un design simplu precum puteți găsi în catalog bijuterii aur Italia, deoarece este atât de elegant și drăguț. De asemenea, este disponibil și în argintiu, dacă preferați această culoare în schimb.

O altă opțiune pentru purtarea de zi cu zi este un colier cu pandantiv. Acestea sunt grozave pentru că sunt chiar mai subtile decât lanțurile de aur obișnuite, dar vă oferă aceeași strălucire caldă de lux ca și lanțurile obișnuite – și sunt mult mai ușor de asortat cu diferite ținute, deoarece nu necesită atât de multă coordonare între piese. Ne place să le purtăm pe ale noastre cu blugi pentru un look casual sau peste o rochie casual pentru ceva mai elegant.

Coliere cu lanț

Colierele cu lanț pot fi purtate cu aproape orice ținută. Sunt populare mai ales în rândul femeilor tinere care caută o modalitate de a-și purta bijuteriile fără ca acestea să le stea în calea ținutei sau a activităților. Puteți găsi coliere cu lanț care sunt suficient de subțiri pentru a se potrivi sub haine sau puteți alege unul suficient de îndrăzneț pentru a avea un impact de unul singur. Cel mai bun lucru la colierele cu lanț este că sunt ușor de purtat – și pot fi purtate cu orice, de la haine casual, cum ar fi blugi și un tricou, până la ținute formale, cum ar fi rochii de seară și smochinguri.

Coliere cu pandantiv

Colierele cu pandantive sunt o altă opțiune excelentă atunci când vine vorba de a adăuga puțină strălucire la garderoba ta de zi cu zi. Aceste pandantive vin în multe forme, mărimi și stiluri diferite, așa că există cu siguranță unul care se potrivește perfect gusturilor tale!