zoom

Cand schimbam vechii blugi dama cu unii noi?

Ca orice articol vestimentar si blugii trebuie inlocuiti la un moment dat cu o pereche noua. Inlocuirea blugilor este de cele mai multe ori o alegere personala, bazata pe foarte multe criterii subiective. Nu putem purta la infinit o pereche de blugi dama, blugii pe care ii avem in garderoba incep sa se uzeze cu timpul si sa fie tot mai greu de intretinut. Cand e bine sa schimbam blugii vechi cu unii noi? Inlocuim blugii cand uzura este prea mare. Uzura materialului de la blugi e usor de observat, pigmentul nu mai este suficient in tesaturi, blugii incep sa arate din ce in ce mai rau, se subtiaza tesatura si uneori se rupe. Cu cat asteptam mai mult sa schimbam blugii cu atat vom avea sanse sa nu ii mai putem folosi deloc.

Alta situatie in care putem inlocui vechii blugi dama cu unii noi, cumparati de la Top Closet, de exemplu, este cea in care blugii nu mai sunt la moda. Moda se schimba, ce era in trend anul trecut nu mai e acum, pe piata apar mereu noi si noi modele de blugi. Ce aveai in garderoba poate sa nu mai fie in pas cu moda, deci nu mai poate fi purtat si trebuie inlocuit cu alte tipuri si modele de blugi de calitate. Sunt multe doamne si domnisoare care poarta blugii chiar daca nu sunt la moda si asta pentru ca le plac sau pentru ca au ceva deosebit la care nu vor sa renunte asa de usor.

blugi albi dama                                                

Schimbam blugii cu unii noi, albi, de pilda, si atunci cand s-au murdarit prea tare si au pete care nu pot fi scoase. Depinde de tesatura, de modul in care e prelucrat materialul, de calitatea lui, blugii mai ieftini sunt foarte greu de intretinut, adesea ii patam si daca petele raman nu mai putem sa iesim cu ei, deci vor trebui schimbati. Se poate apela la curatatoria chimica, dar s-a putea ca blugii sa nu reziste si sa se rupa, sa se sfasie, asa ca e mai bine sa cumparam o pereche noua de blugi.

Vom inlocui vechea pereche de blugi cu una noua de la Top Closet, magazin online cu articole vestimentare de top, in situatia in care au aparut anumite defecte sau s-au acutizat unele care existau deja. Nu putem purta o pereche de blugi care arata foarte rau sau ne incomodeaza, ea va trebui inlocuita imediat cu una care are toate caracteristicile intacte.

Si atunci cand blugii intra prea mult la apa si sunt stramti trebuie sa ii schimbam. Blugii vor mai pierde din dimensiuni dupa fiecare spalare, asta daca nu avem bumbac si elastan mai mult in compozitia tesaturii. Daca blugii intra la apa si se decoloreaza deja nu mai arata ca in prima zi si e din ce in ce mai greu sa ne miscam in ei si sa ne simtim confortabil.

Nu in ultimul rand inlocuim blugii vechi cu unii noi si daca avem culori care nu rezista la uzura. De exemplu blugii albi vor trebui inlocuiti mai des, orice uzura care apare se vede imediat, albul e pretentios si la spalare, nu poti sa il speli oricum. Intretinerea blugilor albi trebuie sa fie realizata cu atentie, orice greseala te va costa. Blugii albi sunt preferati pentru tinuta de birou sau de vacanta, se pot cumpara de oriunde, dar se inlocuiesc imediat ce s-au uzat sau s-au patat si nu putem sa ii curatam corect.

Ce e important de retinut este faptul ca blugii sa vor inlocui destul de des ca sa avem tinute impecabile si sa aratam bine, sa fim la moda. Nu trebuie insa sa ii inlocuim doar pentru ca au aparut alte modele noi si cei vechi s-ar putea sa nu mai fie asa de interesanti.