zoom

Meniu online la indemana clientilor dumneavoastra

Cei ce doresc sa ofere cele mai bune servicii clientilor si sa isi imbunatateasca imaginea companiei pot acum sa beneficieze de produsele Acqua Development. Compania ofera o gama diversificata de platforme software menite sa ajute micii si marii intreprinzatori sa atinga succesul in afaceri mult dorit prin intermediul unor solutii online ce vor fi apreciate atat de angajatii companiei in cauza cat si de clientii acesteia. In cele ce urmeaza o sa va descriu aplicatia Qrest, o aplicatie care ofera numeroase avantaje celor ce activeaza in domeniul comercial si nu numai.

Pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra platformei software Qrest, trebuie sa stiti ca aceasta aplicatie se adreseaza in principal restaurantelor sau locatiilor similare ce doresc intampinarea si servirea clientilor intr-un mod cat mai profesionist. Daca am reusit sa va starnesc interesul, iata ceea ce trebuie sa stiti pentru inceput: Qrest este o aplicatie ce poate fi instalata pe orice dispozitiv ce ruleaza sistemul de operare Android sau iOS, aceasta aplicatie reprezentand un meniu online ce poate fi accesat usor si rapid de clientii ce sunt la masa unui restaurant ce a achizitionat acest serviciu in prealabil de la compania Acqua Development.

Pentru a detalia putin lucrurile, trebuie sa stiti faptul ca programul Qrest nu ofera doar interfata meniului restaurantului sau localului respectiv. Prin intermediul Qrest clientii pot accesa recomandarile bucatarului, pot plasa comenzi direct catre chelneri, pot solicita interventia unui chelner, pot lasa recenzii, pot efectua plati si asa mai departe. Toate aceste operatii de regula sunt asigurate de personalul localului respectiv si anume de catre chelneri. Acum, puteti sa va intampinati clienti mult mai rapid fara a fi nevoie de prezenta efectiva a unui chelner. Astfel o sa puteti fluidiza munca angajatilor, creste performantele dar si multumi toate solicitarile primite din partea clientilor dumneavoastra intr-un timp record.

Odata achizitionata, aplicatia Qrest va fi disponibila in mod gratuit pentru clientii dumneavoastra. Dupa cum am precizat, aceasta platforma software este disponibila pentru orice dispozitiv ce ruleaza sistemul Android sau iOS (puteti instala aplicatia pe telefonul sau tableta dumneavoastra accesand magazinul Google Play sau Apps Store – aplicatia va fi instalata in mod automat). Apoi, Qrest ofera o interfata usor de utilizat chiar si de catre cei ce nu au o experienta in domeniul dispozitivelor inteligente, asadar operarea Qrest va fi mai mult decat intuitiva.

Dupa cum am precizat, Qrest poate fi achizitionata prin intermediul companiei Acqua Development care ofera o gama diversificata de planuri tarifare in functie de pachetul promotional pe care doriti sa il achizitionati. Aceste pachete sunt disponibile pe site-ul oficial al companiei, ceea ce inseamna ca daca doriti sa cumparati aplicatia Qrest Acqua Development trebuie, sau este indicat ca in prealabil sa accesati pagina web mentionata. Desigur, puteti obtine si alte informatii suplimentare referitoare la tarifele practicate dar si la produsele comercializate de Acqua Development in mod direct prin intermediul datelor de contact ce va sunt disponibile in josul prezentului articol.

LEAVE A RESPONSE