tabla magnetica
zoom

Iata cele mai populare modele de tabla magnetica mobila disponibile in Romania

Magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania, www.officeclass.ro, pune la dispozitia clientilor sai peste 200 de modele de tabla magnetica. Acestea sunt unele dintre cele mai versatile produse care pot fi achizitionate de la un astfel de furnizor, intrucat isi dovedesc utilitatea atat in scoli, licee si facultati, cat si in sedii de companii, dar si in hoteluri sau restaurante.

Ele se impart in Whiteboard clasice, din sticla, triptice, interactive si cu stand mobil. In continuare, vom vorbi despre acestea din urma, intrucat pot fi considerate cele mai populare produse din categoria respectiva.

O tabla magnetica dotata cu un stand mobil are in primul rand marele avantaj ca poate fi mutata cu usurinta dintr-un loc in altul. Astfel, ea poate fi adusa in doar cateva minute intr-un alt birou sau in sala de sedinte, precum si in fiecare clasa dintr-o scoala si in fiecare sala de curs dintr-o facultate.

Practic, in loc sa achizitionezi o tabla separata pentru fiecare incapere, vei cumpara una singura cu stand mobil, pe care o vei putea aduce in locul in care este nevoie in cel mai scurt timp. De asemenea, standul mobil sustine greutatea tablei si o ridica la o inaltime corespunzatoare, de unde este vizibila pentru toti participantii, fie ca vorbim despre elevi sau angajati.

Iata, in continuare, care sunt cele mai populare modele de table cu stand mobil comercializate de OfficeClass.ro:

  1. Tabla magnetica rotativa cu 2 fete Economic – pret: 561,51 de lei

Aceasta are suprafata de 120 x 180 de centimetri, rama din aluminiu si este rezistenta la zgarieturi. Stativul, realizat tot din aluminiu, este mobil, fiind prevazut cu 4 roti, si permite rotirea dispozitivului, pentru o vizibilitate buna din toate unghiurile.

Suprafata magnetica alba este lacuita si tratata special, fiind rezistenta la actiunea acizilor. Produsul este fabricat conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale. Garantia oferita de producator este de 2 ani, iar durata estimata de viata a tablei este de 7 ani.

  1. Tabla magnetica Smart pe stand mobil – pret: 558,89 de lei

Aceasta tabla are suprafata de 90 x 120 de centimetri, este dotata cu tavita pentru markere si se livreaza cu un set de 4 markere si un burete CADOU din partea OfficeClass.ro! Calitatea produsului este Premium, durata de viata estimata fiind de 7 ani, iar garantia acoperitoare – de 3 ani.

Tabla are utilizare multipla, atat cu magneti, cat si cu markere pentru Whiteboard, scrierea se face cu markere lavabile (cele oferite cadou), iar stergerea, cu buretele din pachet. Produsul este special destinat pentru sali de conferinte, prezentari, training-uri, institutii de invatamant etc.

  1. Tabla magnetica multifunctionala 3 in 1 Legamaster – pret: 2.187,64 de lei

Acest model de tabla este multifunctional, iar achizitionandu-l vei beneficia de 3 produse intr-unul singur: Whiteboard, avizier si flipchart. Dimensiunile tablei sunt de 120 x 75 de centimetri, iar dimensiunile totale – 195 x 85 de centimetri.

Una dintre suprafete este emailata si magnetica, iar pe cealalta parte este permisa folosirea piunezelor. Produsul de fata ofera mobilitate si ergonomie maxima utilizatorilor si are si o greutate redusa, de doar 11,6 kilograme, ceea ce permite mutarea sa dintr-un loc in altul cu mare usurinta.