zoom

Alege mărimea potrivită la sutien și profită de un cod reducere about you

Există o mulțime de diferite tipuri de sutiene. Iți oferim sfaturi prețioase, un cod reducere about you dacă intri pe site și recomandăm să consulți lista de produse de lenjerie intimă!

Sutienul a devenit mai mult decât un accesoriu, este un articol de modă absolut esențial. Aproape că uităm că funcția sa principală este frumusețea și susținerea sânilor.

Așadar, ai grijă să-și facă treaba corect și să sfideze legile gravitației! Respectă-ți anatomia, în primul rând! Nu-ți pune sânii de cupa C (pentru că arată sexy) într-un sutien de cupa B!

Cum măsurăm corect pieptul?

Trebuie luate în considerare două puncte cheie pentru a determina dimensiunea exactă. Primul este măsurarea circumferinței spatelui (85, 90, 95 etc …), al doilea este măsurarea circumferinței pieptului (A, B, C, D etc …). Vei șți astfel care este dimensiunea ta exactă. Nu ezită să măsori aceste două repere în mod regulat pentru că dimensiunile tale se schimbă. Găsește mărimea potrivită și alege un model cu un cod reducere about you.

Îți trebuie două lucruri că să reușești să măsori corect: un metru de croitorie și o persoană care să te ajute.

1.       Înconjoară partea de sub sâni, asigurându-te că stai dreapta. Metrul de croitorie nu trebuie să fie nici prea strâns, nici prea larg.

2.       Măsoară în jurul pieptului cu metrul de croitorie, la nivelul vârfurilor sânilor. Stai dreapta și asigura-te că metrul stă orizontal, nu prea strâns, nu prea larg.

Pieptul tău este strâns:

Sutienul tău este probabil prea mic. Chiar dacă suntem tentate uneori să purtăm o cupa mai mică decât a mai mică pentru a ne mari pieptul, alegerea mărimii este esențială pentru confort. O cupa prea mică îți va revărsa sânii și nu va arăta neapărat mai bine. În plus, și în funcție de formă sutienului, o cupa prea mică nu te va avantaja sub o îmbrăcăminte pe corp, deoarece delimitarea cupei va fi foarte vizibilă.

Bustul se lasă sau cupele sunt largi:

Sutienul este prea larg și ar trebui să alegeți o dimensiune mai mică, inclusiv cupe mai mici. Un sutien prea mare îți poate împovăra rapid silueta și te poate face să arăți mai în vârstă, mai ales că nu îți va oferi niciun sprijin. Acest lucru este valabil mai ales pentru sânii mari care au nevoie de sprijin impecabil pe tot parcursul zilei. Cupele care sunt prea mari nu sunt nici confortabile, nici estetice.

Banda de sutien îți taie pielea:

Sutienul tău are probabil dimensiunea greșită. Nu ar trebui să lase urme când îl scoți și nu ar trebui să apară mici umflături. Nimic nu este mai inestetic decât mici umflături pe spatele sutienului și nimic mai neplăcut decât senzația de a fi prea strâns în propria lenjerie. Pur și simplu alege o dimensiune mai mare și te vei simți imediat mult mai confortabil.

Banda stă prea sus:

Dacă bandă sutienului urcă în spate, este prea mare. Într-adevăr, circumferința spatelui trebuie să fie orizontală și la aceeași înălțime cu partea inferioară a cupelor de sutien. Deci, alege o dimensiune mai mică a bandei, păstrând în același timp dimensiunea cupei, dacă vi se potrivește.