steaguri vela
zoom

Cum sa-ti promovezi afacerea in mediul offline?

Desi mediul on-line castiga din ce in ce mai mult teren, exista un public numeros si variat la care poti ajunge si in mediul offline. Prin urmare, pentru a putea atrage atentia este important sa folosesti sisteme de expunere premium, plasate in locatii cheie.

  1. Steaguri VELA pentru promovarea pe litoral

Steagurile vela sunt sisteme de expunere ce ofera companiilor vizibilitate ridicata. Ele sunt foarte versatile, putand fi integrate, cu usurinta, in orice tip de spatiu si atrangand imediat privirile participantilor. Sunt o alegere perfecta daca vrei sa iti promovezi afacerea pe litoral. Un avantaj este faptul ca structura steagurilor vela este realizata din polimer durabil iar materialul textil este printat UV ceea ce inseamna ca nu se vor deteriora in momentul in care sunt folosite afara. Pentru litoral sunt perfecte deoarece pot fi ancorate in nisip sau plasate pe faleza, cu ajutorul unor baze speciale.

Trebuie sa stii si faptul ca daca alegi sa achizitionezi steaguri vela de la eXpoPrint Media, acestea pot fi gasite sub diferite forme cum ar fi dreptunghi, lacrima sau pana si dimensiuni de la S la XL, cele mai mari oferind un spatiu generos pentru print. De asemenea, nu ocupa mult loc insa pot fi vazute de la distanta, captand interesul trecatorilor.

  1. Roll-up-uri pentru promovarea in cadrul centrelor comerciale si mall-urilor

Traficul de persoane din centrele comerciale si mall-uri este destul de ridicat motiv pentru care aceste spatii sunt perfecte pentru promovare. Fie ca detii un magazin intr-un centru comercial, fie ca desfasori o campanie de promovare, un roll-up nu trebuie sa iti lipseasca.

Un roll up este un sistem de expunere, afisare si prezentare portabil. Este conceput special pentru a se transporta foarte facil. De asemenea, el se monteaza si demonteaza la fel de usor, fiind foarte practic.

Sistemul este proiectat in asa fel incat sa fie foarte compact atunci cand este strans pe rola de strangere automata, in cadrul unei casete de aluminiu. In momentul in care este desfasurat se transforma intr-un panou de expunere excelent, fiind perfect tensionat.

Nu trebuie uitat nici faptul ca ofera un spatiu generos de expunere, printul putand contine logo, imagini si mesaje relevante, slogan si informatii de contact. 

  1. Mese de sampling la evenimente in aer liber

O data cu incetarea starii de urgenta au inceput sa fie organizate, din nou, evenimente, in special in aer liber. Ele reprezinta ocazii perfecte de a interactiona cu potentialii clienti, mai ales daca ai produse de larg consum.

In momentul in care folosesti mese de sampling in vederea promovarii produselor sau serviciilor companiei tale, mesele de sampling ofera consumatorilor ocazia de a intra in contact cu un produsul tau. Astfel tu poti observa imediat reactia acestora in contact cu produsul degustat sau modul de percepere a unei oferte. In plus, masa de sampling va creste, considerabil, vizibilitatea brandului dar va servi si ca ajutor la depozitarea materialelor promotionale, expunerea produselor, mostrelor, brosurilor sau cataloagelor.

Companiile de toate dimensiunile si din toate domeniile de activitate apeleaza la produsele publicitare puse la dispozitie pe eXpoPrint.ro si utilizeaza mese de sampling personalizate cu scopul prezentarii brandului, promotiilor sau diferitelor companii. Toate mesele de sampling pot fi personalizate cu logo-ul companiei si design-ul specific brandului tau.

Prin urmare, nu trebuie sa renunti la promovarea in mediul on-line. Daca alegi sistemele de promovare corespunzatoare vei minimiza bugetul necesar in timp ce iti veti maximiza profitul.