zoom

Foitele de tutun, mai mult decat o “fita“: iata de ce sunt cu adevarat utile oricarui fumator!

Fumatul este o activitate care i-a ajutat pe oameni sa se relaxeze si sa evadeze din rutina activitatilor cotidiene, inca din cele mai vechi timpuri. Tutunul este o planta care ofera posibilitati atractive de petrecere a momentelor de pauza de pe parcursul unei zile. In acelasi timp, acest obicei se poate dovedi a fi unul costisitor, in timp.

De asemenea, placerea poate sa scada in conditiile in care intervine rutina si fumatorul se plictiseste de aceleasi tigari pe care le consuma de prea mult timp. Tocmai de aceea, tot mai multi oameni aleg sa utilizeze foite tutun de la Legalizeit pentru a-si rula tigari si pentru a se bucura din nou de placerea fumatului. Iata care sunt toate avantajele oferite de aceste accesorii!

Foite de tutun. Avantajul varietatii si al costului redus

Fumatorii experimentati sunt cei care aleg sa apeleze la metode variate prin care sa isi puna in practica aceasta pasiune. O varianta populara si foarte la moda este cea de rulare a propriilor tigari, cu ajutorul tutunului la punga si accesoriilor dedicate. Din randul acestor accesorii fac parte si foitele de tutun.

Utilizarea acestei metode de fumat vine la pachet cu o multime de beneficii, prin comparatie cu utilizarea de tigari clasice, prerulate, achizitionate din comert. Odata sesizate, aceste avantaje vor fi greu de ignorat de catre un fumator care nu le-a descoperit inca. Este vorba despre:

1. Costuri mai mici – prin rularea propriilor tigari, poti face economie. Atat tutunul la punga, cat si accesoriile de care ai nevoie pentru a-ti pregati pe cont propriu tigarile nu sunt costisitoare, daca te raportezi la pretul implicat de achizitia tigarilor prerulate, disponibile in comert. Prin accesorii, ne referim la filtre si foite.

foite tutun

2. Varietate de arome – poti alege foite de tutun clasice, care iti vor permite sa te bucuri de aroma clasica, nealterata a plantei care iti ofera relaxare. Alternativ, ai si optiunea de a incerca foite cu arome si de a combina gustul brut de tutun cu aromele dulci, fructate. In acest mod, poti experimenta noi senzatii atunci cand fumezi.
3. Placutul ritual al rulatului – desi multi fumatori considera ca este foarte avantajos sa poti aprinde tigara imediat dupa ce o scoti din pachetul cumparat de la magazin, ritualul de a-ti rula propriile tigari este unul care poate sa iti faca deosebita placere. Sa-ti produci singur tigarile poate fi o activitate care sa te relaxeze si sa completeze in mod armonios chiar gestul de a fuma.

4. Versatilitate – daca alegi sa apelezi la o rola de foite de tutun, trebuie sa stii ca aceasta poate sa aiba o lungime de pana la 400 cm. Foita nu este delimitata in vreun fel, iar tu ai libertatea de a alege dimensiunea pe care vrei sa o aiba tigara ta. Poti opta pentru tigari de lungime redusa, dar si pentru variante de dimensiuni clasice. Alegerea iti apartine, insa cert este ca foita se poate adapta preferintelor tale.

Acestea sunt principalele motive pentru care merita sa apelezi la foite tutun pentru a-ti satisface nevoia de relaxare. Pe LegalizeIt.ro gasesti o gama variata de foite in diferite forme si dimensiuni, clasice sau cu arome. Alege foite de calitate si bucura-te de fiecare tigara pe care ti-o rulezi!

Articol realizat de www.iagency.ro