zoom

Cum să scapi de kg în plus după sărbători făcând sport acasă

Sărbătorile ne-au lăsat urme adânci. Nu neapărat în suflete, ci în șifonier. Nu mai încăpem în vechile haine și asta ne lasă găuri în sertare și răftulețe până ne luăm haine noi. Cine a crezut că sarmalele și cârnații ne vor aduce atâtea schimbări în viață? Mai bine nu mâncam și salata aia de boeuf. Nici cozonacul cu cacao și rahat nu ar fi trebuit mâncat. Acum ce să mai facem? Căutăm rețete light, diete ușoare și exerciții ușoare de făcut acasă.

Cum să scapi de kilogramele în plus după sărbători? E simplu. Ia aminte aici:

  1. Nu tăia drastic din calorii. Nu asta este soluția pe termen lung.

Dacă după porțiile imense de mâncare de la Crăciun până în prezent, acum îi dai organismului cu 80% mai puțin, organismul va fi bulversat și asta va cauza diverse probleme. Cel mai bine este să mănânci zilnic 3 mese, să ciugulești gustări și să depășești 1000 calorii zilnic.

  • Nu renunța la alimentele după care organismul plânge.

Dacă vrei să renunți la unele alimente, nu alege să renunți la unele legume, fructe, migdale sau nuci. Acestea îi fac bine și îl mențin la capacitatea optimă. Dacă vei alege o dietă disociată sau una cu proteine exclusiv, organismul nu va mai avea un echilibru nutrițional și anumite simptome pot apărea.

  • Nu uita de sport.

Nu este recomandat să începi o dietă dacă nu faci sport. Pentru a te simți cât mai în formă și a te apuca motivată de mișcare, alege unul din cele mai noi treninguri femei maroko. Te vei simți confortabil și vei arăta bine în același timp. De cele mai multe ori, hainele te ajută mai mult decât crezi. Indiferent dacă faci exerciții acasă sau ieși la alergat, poți slăbi rapid cu o strategie bună.

  • O dietă bună face cât zece.

Nu toate dietele dau rezultate. Ar trebui să alegi una care ți se potrivește și pe care o poți ține. Cei mai mulți oameni au fost fascinați de magia dietei Rina și au avut rezultate cu aceasta. Alții au avut rezultate cu dieta cu pomelo, mere, supă de varză. Fiecare organism este diferit, de aceea este bine să încerci mai multe și să mergi pe aceea care îți aduce rezultatele dorite.

  • Yoga și meditație

Dacă nu știai yoga și meditația te ajută să slăbești. Chiar dacă nu faci mișcare în timp alert, nu transpiri la fel de mult ca în alte domenii, aceste două metode funcționează. Cel mai important este faptul că le poți face de acasă, chiar și în pijamale. Este important să nu îți pui piedici atunci când vine vorba de făcut exerciții acasă. Poți să îți faci un tip de antrenament acasă fără să ai cunoștințe în domeniu.