zoom

Pretul corect pentru promovarea SEO

Pretul pentru optimizarea lunara a site-ului este dat de complexitatea domeniului din care afacerea ta face parte, numarul de cuvinte cheie pentru care se face optimizarea, limba sau limbile pentru care dorim sa promovam site-ul.

Analiza initiala ajuta la clarificarea pretului de promovare

Introdu in motorul de cautare optimizare SEO pret si vei obtine preturi intre 150 EUR si 1.500 EUR lunar pentru serviciile unei agentii SEO. De ce o diferenta asa mare de tarif? Pretul cerut de expertul in optimizare este influentat de o multime de factori care mai de care mai discutabili.

Concurenta este un alt factor care influenteaza pretul pentru serviciile SEO. Ne referim aici la concurenta pe care clientul o are de la alte site-uri din domeniul sau. Sa luam de exemplu situatia unui site de inchirieri auto. Ai un site nou pe care doresti sa il promovezi astfel incat sa iti vina clienti, organic, din rezultatele de cautare.

Contactezi o agentie SEO si vei primi sugestia unei analize initiale. Acea analiza va tine cont de cei mai buni competitori din domeniul rent a car. Apoi, analiza va verifica care sunt cuvintele cheie pentru care ai sanse reale sa ajungi cat mai sus in rezultate. 

Deoarece domeniul de inchirieri auto este unul foarte competitive, vei primi o propunere de buget lunar mare. Pentru a creste organic site-ul tau va fi nevoie de o investitie de bani, de timp si de efort de lucru constant timp de minim 18 luni. Trebuie sa intelegi ca este dificil sa ajungi din urma si chiar sa depasesti firmele care au o istorie pe piata de mai bine de 8 sau 10 ani. Nu este imposibil sa ajungi pe primele pozitii alaturi de acele firme, insa procesul de lucru este lung si necesita un buget pe masura.

Servicii de promovare SEO

Poti apela la o agentie pentru servicii de promovare SEO Bucuresti sau la un expert independent. Un expert SEO freelancer poate cere un pret mai mic pentru serviciile sale. Insa, nimic nu iti garanteaza ca vei obtine aceleasi rezultate ca atunci cand lucrezi cu o agentie.

Exista si a treia solutie: faci cursuri de SEO si aplici singur tehnici de optimizare. Pare o provocare? Poate ca da, insa multe persoane apeleaza la aceasta strategie sperand ca astfel vor economisi buget. De multe ori un curs de SEO raspunde multor necunoscute, insa ridica si multe alte intrebari. Munca de expert in optimizare este o meserie ca oricare alta. Aceasta meserie cere ani de experienta, ore de munca si multa concentrare pentru a atinge perfectiunea.

In cazul in care doresti o analiza initiala pentru a primi un pret cat mai aproape de realitate pentru optimizarea site-ului tau, te invitam sa conctactezi Servicii SEO Bucuresti.