zoom

De ce sa alegi o casa prefabricata in locul uneia clasice

De foarte multi ani, fabricarea unei case nu mai este asa economica apare intotdeauna ceva nou si bugetul ne scapa de sub control. Tocmai de aceea avem optiunea pentru o casa prefabricate ce ofera conditii aproape sau mai bune decat la o casa clasica Aceste tipuri de case sut de obicei o optiune mult mai avantajoasa din punct de vedere al pretului daca o punem in comparatie cu o casa bazata pe constructie traditionala deoarece atunci cand sunt construite pe module, preturile de productie si asamblare scad considerabil.Pe langa faptul ca, casele prefabricate sunt executate intr-un timp mai scurt, automat si nevoia fortei de munca pentru executarea acesteia, este mai mica.

Poti alege o casa prefabricata de pe instalart.ro si vei obtine cele mai bune rezultate posibile. Alege modelul de casa si comanda-l direct de pe site iar noi iti vom fi alaturi cu toate sfaturile si sugestiile de care ai nevoie, dar si cu instalarea acesteia. Casa vine cu proiectul deja facut si toate operatiunile sunt atat de simple incat te vei bucura de noua casa in cel mai scurt timp posibil. A venit cu siguranta momentul sa te muti la casa ta, mai ales acum cand casele modulare sunt atat de ieftine si de accesibile pentru orice buget.

Acest tip de casa prefabricate, se aseamana foarte bine cu un joc de copii si anume LEGO; fiind vorba de imbinarea fiecarei parti la locul ei pana la formarea intregii case. Daca doriti sa aveti o astfel de casa, veti avea urmatoarele beneficii:

  • Constructia este mult mai rapida decat la o casa traditionala.
  • Foarte multe modele de acest gen sunt detasabile adica mai pe intelesul tuturor le putem lua cu noi ori de cate ori vrem sa ne mutam in alta locatie
  • Marea majoritate a materialelor folosite sunt reciclabile; materiale prietenoase cu mediul si un exemplu poate fi lemnul
  • Consumul de energie al acestui tip de case este unul scazut deoarece utilizeaza sistemul de ventilatie incrucisata si opteaza pentru un iluminat natural.
  • Veti avea optiunea de a avea o casa unica si personalizata deoarece acest tip de case prevede invelirea cu panouri ce permit adaugarea de orice tip de finisaje la exterior/interior.

Casele prefabricate sunt case construite cu materiale foarte rezistente dar totodata flexibile; asadar la un cutremur, casa va absorbi valurile si nu se va darama.

Tipuri de case prefabricate

  • Din beton: – sunt un tip de case ce are toate avantajele unui material de buna calitate si functionalitate, alaturi de avantajele termenului scurt de executare/livrare si a preturilor scazute.
  • Din lemn-sunt foarte bune pt acele persoane ce isi doresc sa aiba o casa a lor la un pret mic; lemnul este un material destul de avantajos la pret si de aici si pretul casei mai mic.
  • Ecologice-dupa cum numele o indica, sunt case produse din materiale ecologice, prietenoase cu mediul.

Indiferent de modelul casei ales, o casa prefabricate are multe avantaje de luat in calcul si merita investitia!