culori mobilier 2023
zoom

Ce culori vor fi la moda in 2023?

Odata cu fiecare sfarsit de an vin anunturile de culoarea anului. Aceste repere bine cercetate de la companii de varf deschid adesea calea pentru tendintele din industrii, in special designul interior, si dau tonul vietii noastre de zi cu zi. Suntem deja in plina desfasurare a ciclului pentru 2023, cu multe companii care isi numesc culorile. In continuare, aruncati-va in temele si culorile majore care se asteapta sa domine in 2023.  Iata culorile ce pot fi alese atunci cand cautati fronturi de mobila de bucatarie.

Rosu-portocaliu vibrant

Benjamin Moore si-a anuntat culoarea anului 2023 ca Raspberry Blush, un rosu-portocaliu aprins care este practic cea mai buna culoare intr-un apus de soare foarte bun. Culoarea plina de viata marcheaza o atractie catre nuante indraznete si calde. Avem culori care sunt pe partea mai rece a rotii de culoare de cativa ani, iar acum incepem sa vedem cu adevarat o schimbare la culorile mai calde.

Rosu indraznet

Designerul Sarah Stacey adauga ca rosul revine in special. Incercati sa combinati accente rosii, cum ar fi scaunele de sufragerie sau piese de accent mai mici, cu culori neutre pentru a pune mai mult accent pe culoare.

Neutre calde

Neutrele calde imbratiseaza starea de bine si confortul. Ca sa nu mai vorbim, ele pot fi incorporate practic in orice stil de design. Tocmai de aceea, Behr a numit Blank Canvas drept culoarea anului pentru 2023 . Albul este cheia stilului individual, pur si simplu pentru ca este atat de usor de schimbat, spune Erika Woelfel, vicepresedinte pentru culoare si servicii creative la Behr. Este foarte simplu sa aduci alte culori, texturi, modele si materiale pentru a individualiza aceasta culoare. La Nettfront cu siguranta vei gasi cele mai bune culori pentru mobila ta in functie de preferinte.

Ocru brun

In timp ce puteti acoperi o panza goala cu note de culoare, va puteti inclina, de asemenea, spre neutre. „ Vedem o tendinta in 2023 catre tonuri si materiale calde, non-intruzive, neutre, care ofera confort si securitate. Materiale brute, organice si tonuri precum ocru maro, pe care le prezentam in colectia  noastra ofera o baza confortabila, dar moderna.

Nuante mai blande de culori indraznete

Culorile moi favorizeaza linistea. Tonurile subestimate faciliteaza crearea unui aspect monocrom care evoca un sentiment de consistenta si le permite proprietarilor de case sa aleaga zonele din casa pe care doresc sa le sublinieze, atragand privirea catre locul unde exista culoare.

Bej-Rosu

Albastrul deschis va fi intotdeauna un castigator, dar un exemplu mai pamantesc al tendintei de mai sus este Culoarea anului 2023 de la Sherwin-Wiliams: Redend Point. Culoarea blush-bej imprumuta tendintele macro pe care le vedem peste tot.

Amber

Nuantele profund saturate gasite in salbaticie sunt in crestere si sunt inspirate de orice, de la flori tropicale la carbon. Avand in vedere acest lucru, York Wallcoverings a numit Amber culoarea anului pentru 2023 . O piatra pretioasa organica realizata din rasina de copac, chihlimbarul este adesea asociat cu absorbtia energiei negative si cu eliberarea de energie stralucitoare si linistitoare.