zoom

Cele mai des utilizate materiale pentru genti

O geanta dama de buna calitate este o geanta confectionata din materiale rezistente si robuste. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi materialul potrivit si vei reusi cu siguranta sa obtii rezultatele potrivite. Cand vine vorba de genti de mana, materialele sunt fundamentale. Cel mai frumos design se va mototoli daca este realizat dintr-un poliester ieftin, iar silueta cel mai elegant proiectata va fi ciudata daca este realizata cu texturi gresite. Diferitele tipuri de materiale pentru genti sunt de baza pentru o gama larga de stiluri, asa ca este esential sa fii familiarizat cu optiunile.

Mesh-ul sau plasa folosita la genti de dama

Mesh-ul este realizat dintr-un tricot tesut sau cu modele din materiale innodate care lasa gauri distantate deschis intre tesaturi. Poate fi realizat dintr-o multitudine de texturi, cum ar fi bumbac, tesaturi de nailon sau zale care se intrepatrund. Un aspect versatil, este un material care subliniaza un stil pronuntat peste calitati precum moliciunea sau robustetea. Acest material de tip panza de paianjen este o alegere excelenta pentru genti de cumparaturi, genti de plaja la moda si genti de casual.

Piele – unul dintre cele mai usor de utilizat materiale

Pielea este un material foarte fiabil si foarte cautat, iar gentile care sunt fabricate din piele sunt foarte rezistente. Cunoscut pentru ca este robust, durabil, moale la atingere si usor de aranjat cu o serie de culori diferite, acest material versatil este fabricat din piei tabacite ale animalelor. Pielea tinde sa fie scumpa, asa cum ar trebui sa fie, avand in vedere costurile de mediu si necesitatea de a impiedica cruzimea fata de animale. Este un material tipic pentru gentile de moda scumpe si este adesea folosit pe modelele minimaliste, deoarece materialul in sine este suficient de frumos, fara sa aiba nevoie de alte imbunatatiri.

Aceste doua materiale sunt foarte interesante pentru cei care vor sa cumpere genti de dama versatile. Cu ajutorul lor, poti alege modele speciale pe care sa le porti al diverse tinute si care sa te ajute sa iesi in evidenta. Nu uita sa tii de fiecare data cont de aspect, de calitate si de evenimentul pentru care cumperi geanta, astfel incat sa fii tot timpul pregatita cu geanta potrivita si sa nu fie nevoie sa cauti in ultimul moment gentile de care ai nevoie. O geanta perfecta are tot potentialul de a schimba aspectul multor tinute si tot ce trebuie sa faci este sa le alegi corect.