zoom

Ce ar trebui sa stii despre anvelopele off road ?

Daca iti place adrenalina si vrei sa maximizezi distractia atunci este indicat sa iti echipezi masina cu anvelope off road pentru a avea parte de senzatii tari dar si pentru a parcurge lungi distante de drum in deplina siguranta.

Aceste anvelope te ajuta sa menti cat mai bine controlul masinii iar experienta traita iti va trezi cu adevarat simturile. La Autolucas gasesti anvelope de inalta performanta care va ajuta sa valorificati la maxim potentialul masinii pe care o detineti. In acest fel, puteti sa aveti un control total si sa beneficiati de o deplina siguranta. In plus, anvelopele de calitate iti ofera o buna stabilitate in viraje, o franare rapida si o performanta absolut remarcabila chiar si pe o suprafata umeda. 

Daca sunteti in cautarea unei anvelope off road la Autolucas gasiti produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Noua tehnologie a armaturii si carcasa optimizata ofera o foarte buna stabilitate si te ajuta sa te bucuri de o abordare cat mai precisa a virajelor. In plus, imbunatateste aderenta si ofera performante de franare excelente.

Distributia nervurilor si a golurilor in designul profilului faciliteaza evacuarea apei cat mai rapid iar compozitia profilului contribuie la o aderenta excelenta pe carosabilul umed.

Rotile cele mai potrivite alaturi de aceste anvelope off road reprezinta combinatia perfecta care iti ofera o experienta fara egal.  

Iata care sunt elementele cele mai importante de care ar trebui sa tii seama atunci cand vrei sa faci sa selectie pentru masina ta. 

  • dimensiunea anvelopei si sarcinile de incarcare
  • variatiile de teren si temperatura
  • tractiunea 
  • degajarea de apa, noroi si gheata
  • capacitatea de flotare pe un teren moale
  • uzura anvelopei

Sunt doua tipuri de anvelope off road: radiale si diagonale. Diferenta dintre acestea consta in faptul ca pneurile radiale au o tractiune mai buna pe drum, ceea ce va ofera un plus de confort si rezista mult mai bine la uzura. Anvelopele mai mari sunt disponibile doar in modelele diagonale. 

Pentru a alege dimensiunea cea mai buna a anvelopei trebuie sa ti cont de greutatea vehiculului. Aceste anvelope off road trebuie sa fie adecvate chiar si pentru cele mai dure terenuri. Conferiti atentia binemeritata tuturor acestor aspecte pentru a face o alegere corecta. Accesati site-ul www.autolucas.ro depuneti rapid o comanda online si beneficiati din plin de toate avantajele oferite. Puneti calitatea inainte de toate si cu siguranta veti obtine rezultatul dorit.