zoom

Tu ce bong iti iei? Iata cateva sugestii!

Potrivit utilizatorilor cu experienta in domeniu, gasirea bongului ideal este o senzatie cu totul noua, care nu se compara cu nimic! Insa de unde stii ce fel de bong ti se potriveste?

In cazul in care esti dispus sa experimentezi, trebuie sa gasesti un magazin cu o oferta variata de produse din aceasta categorie, cum este magazinul www.legalizeit.ro. Multumita gamei variate de produse din colectia Legalizeit.ro, exista cate ceva pentru oricine. Astfel, este garantat ca vei reusi sa gasesti un bong pe masura personalitatii tale, care sa corespunda nevoilor si gusturilor tale.

Adevarul este ca ai de unde alege, insa oferta impresionanta de produse nu ar trebui sa te intimideze, ci, din contra, sa iti starneasca interesul si sa te entuziasmeze. De la mini-bonguri de sticla simple, dar eficiente, la bonguri egiptene, prevazute cu percolator de arbori cu 10 brate, aici gasesti de toate!

Trebuie sa stii ca tot aici gasesti cel mai bun raport calitate-pret! Indiferent daca vrei sa il oferi drept cadou sau daca il cumperi pentru tine, alege cu incredere un bong din magazinul Legalizeit.ro.

Iata doar cateva exemple care ar putea sa fie exact pe gustul tau!

1. „Breitseite” Cylinder

Material: Sticla barosilicata;

Culoare: Albastru cyan;

Print: Breitseite;

Inaltime: 355 mm;

Diametru: 50 mm;

Bol: SG 19 (18,8 mm);

Grosimea sticlei: 4 mm;

Kickhole: Da;

Accesorii: Chillum L 154 mm.

Mic si eficient, acest dispozitiv cilindric este realizat din sticla barosilicata, de culoare albastra. Multumita mustiucului rotund si practic din sticla, acesta este foarte stabil. De asemenea, are un design simplu, dar atractiv, fiind echipat cu chillum, un bol incapator pentru ierburi si kickhole.

Instructiunile de intretinere sunt simple! Nu trebuie decat sa cureti partea exterioara cu apa si sa nu folosesti detergenti puternici sau accesorii de curatare care ar putea sa zgarie sticla.

2. „BlackLeaf” cu gheata si percolator

Material: Sticla;

Color: negru/ albastru/ verde;

Print: ‘Black Leaf’ ‘Fly’;

Inaltime: 300mm;

Diametru: 40mm;

Bol: SG 19/14 (18,8mm/14,5mm);

Grosimea sticlei: 3,2mm;

Percolator: 6-Slit Domepercolator;

Gheata: da.

Ceea ce diferentiaza acest dispozitiv de restul bongurilor este racitorul si recuperatorul de cenusa integrat in vasul pentru iarba. Datorita acestor accesorii, fumul este inhalat cu ajutorul tubului de dimensiuni reduse. Din tub, este transmis in camera de racire, care elimina toate substantele daunatoare.

In urmatoarea etapa, prin difuzator, fumul este tras in camera principala, unde este invartit de percolatorul cu 6 fante in forma de dom. Alta functie a percolatorului este de a proteja impotriva stropilor. Ulterior, suporturile pentru gheata racesc fumul.

Acest proces complex se desfasoara inauntrul unui design simplu si elegant, care arata bine in orice incapere. In ceea ce priveste culoarea dispozitivului, poti alege intre albastru cyan, negru si verde marin.

3. „HoneyComb” cu gheata

Material: Sticla barosilicata;

Culoare: Transparent/albastru;

Inaltime: 260 mm;

Diametru: 40 mm;

Bol: SG 14 (14,5 mm);

Grosimea sticlei: 2,5 mm;

Percolator: HoneyComb;

Gheata: Da.

Farmecul acestui dispozitiv este dat de difusserul HoneyComb, care produce bule de apa si aer. Multumita lor, fumul este racit si filtrat, iar rezultatul obtinut este placut la gust si usor de inhalat. Acest bong poate fi folosit pentru concentrate daca inlocuiesti bolul pentru ierburi cu unul pentru ulei.