zoom

Scaune de calitate superioara la preturi fara egal!

Scaunele sunt obiecte pe care le detinem toti in casa. Acestea sunt folosite atat pentru a lua masa in familie, cat si pentru a gasi o postura corecta in timp ce studiem sau practicam unul din hobby-urile noastre.

Pe site-ul cautmobila.ro, clientii pot gasi scaune de bucatarie de cea mai inalta calitate la preturi excelente!

Cum alegem un scaun de bucatarie?

Primele lucruri mai intai: trebuie sa va ganditi mai serios la scopul scaunelor din bucatarie. Scopul va ajuta la dictarea stilului si dimensiunii.

Cat de des ai de gand sa stai in bucatarie?

Pentru a incepe procesul, puneti-va urmatoarele intrebari:

Vom sta in bucatarie pentru fiecare masa?

Vom avea prieteni la cina?

Aici vom face temele, vom juca jocuri sau vom socializa de cele mai multe ori?

Daca ati raspuns afirmativ la oricare dintre aceste intrebari, ar trebui sa luati in considerare serios scaunele din bucatarie cu spate si poate niste brate. Acestea sunt mult mai confortabile pentru perioade prelungite de timp.

Odata ce stabiliti care sunt nevoile voastre de scaune din bucatarie, veti putea sa va concentrati asupra stilului, care este locul in care distractia incepe cu adevarat sa prinda viata.

Stilurile si optiunile pentru scaunele din bucatarie includ:

Scaun cu brate – cotierele nu prezinta un stil obisnuit, dar nu exista reguli cand vine vorba de bucataria ta. Amintiti-va ca, cu spatarele scaunelor si cotierele, va trebui sa lasati inca putin spatiu intre scaune.

Scaun simplu – aceste optiuni fara spate, fara brate, sunt excelente pentru spatii mici si au o multime de modele sic.

Pivotant – Ne-am asezat cu totii pe un scaun pivotant si am facut o rotatie rapida doar pentru a ne distra. Scaunele rotative sunt o optiune populara pentru scaunele din bucatarie, deoarece va ofera mai multa flexibilitate pentru a va ajusta pozitia. In loc sa va intindeti gatul pentru a vorbi cu aproapele, pur si simplu rotiti-va! De asemenea, faciliteaza urcarea si coborarea scaunului.

Stationare – scaunele stationare sunt, de asemenea, o optiune excelenta pentru scaunele din bucatarie, mai ales daca lucrati intr-un spatiu intim, deoarece nu necesita atat de mult spatiu ca un scaun pivotant.

Reglabil – daca aveti membri ai familiei cu inaltimi variate, care sunt in continua crestere, scaunele reglabile pot creste odata cu ele.

Este usor sa determinati ce inaltime aveti nevoie pentru scaun, pur si simplu, utilizati masuratorile de mai jos si aflati de ce inaltime are nevoie in comparatie cu masa.

Clasic

Mesele au o inaltime de aproximativ 71 cm – 76 cm. O masa cu aceasta inaltime ar necesita scaune in stil clasic cu o inaltime a scaunului de 43 cm- 45 cm .

Tejghea

O tejghea are, in medie, 88 cm – 92 cm inaltime. In cazul in care urmeaza sa fie utilizat pentru manca acolo, inaltimile scaunului trebuie sa aiba o inaltime de 60 cm – 66 cm .

Bar

Un bar variaza intre 101 cm – 107 cm inaltime. Scaunele de bar trebuie sa fie la o inaltime de 71 cm – 76 cm. Aceasta inalime   ar fi necesara pentru a face mai confortabila sedera in bucatarie.

Pe site-ul https://www.cautmobila.ro/ veti gasi intodeauna o gama de scaune de calitate!