zoom

Precomanda noile iPhone 13 de la Quickmobile!

Gama de telefoane Apple a strans inca de la lansarea acestora admiratia pasionatilor de device-uri si gadget-uri, iar anul 2021 se pare ca aduce cel mai performant model de iPhone de pana acum: iPhone 13!

Desi multi credeau ca Apple nu poate sa faca ceva mai performant decat modelul precedent iPhone12, compania a demonstrat tuturor cu noile iPhone13 ca telefoanele inteligente pot avea procesoare capabile sa proceseze in milisecunde aplicatii si fotografii de mare calitate, dar si sa sustina conferinte video fara intreruperi. Totul se datoreaza noilor procesoare A15. Apple sustine ca A15 este cel mai rapid procesor existent vreodata pe un smartphone, dar nu dezvaluie direct masuratorile de performanta. Are inca un procesor cu 6 nuclee, cu doua nuclee de inalta performanta si patru nuclee de inalta eficienta, despre care Apple spune ca sunt cu pana la 50% mai rapide decat cel mai rapid procesor de smartphone concurent. GPU cu 5 nuclee este, spune Apple, cu pana la 30 la suta mai rapid decat orice chip de smartphone concurent.

Retineti ca iPhone 13 si iPhone 13 mini au doar un GPU cu 4 nuclee, deci performanta grafica va fi ceva mai buna la modelele Pro. Acest nou feature ofera utilizatorilor de orice categorie o experienta si mai placuta in timp ce navigheaza pe diferite site-uri sau participa activ pe conturile de social media.

Ce trebuie sa stie cumparatorii atunci cand compara noile iPhone13 cu modelul precendet iPhone 12?

Noile modele cantaresc putin mai mult – probabil din cauza bateriilor mai mari pe care Apple le-a inclus cu iPhone 13 – si exista noi optiuni de culoare. Un model roz se alatura culorilor negru (Midnight), alb (Starlight), albastru  de pe iPhone 13 si iPhone 13 mini. Noua culoare pentru gama iPhone 13 Pro este Sierra Blue, care se alatura optiunilor de grafit, auriu si argintiu.

Sunt afisajele in care Apple a facut cele mai mari modificari fata de iPhone 12, desi panourile AMOLED utilizate in gama iPhone 13 au aceeasi dimensiune ca si predecesorii lor. In schimb, Apple promite afisaje mai luminoase – cu 28% mai luminoase decat ecranele iPhone 12. IPhone 13 si 13 mini pot produce 800 de nits de luminozitate, in timp ce modelele de iPhone 13 Pro atinge pana la 1.000 de nits.

Durata de viata a bateriei pe iPhone 12 a avut succes din cauza adoptarii 5G si a altor modificari. Anul acesta, Apple anunta imbunatatiri semnificative ale duratei de viata a bateriei gamei iPhone 13 fata de iPhone 12.

Se pare ca Apple a adoptat si noi modele de economisire a spatiului in interiorul iPhone 13, cum ar fi integrarea slotului pentru cartela SIM cu placa principala, reducerea grosimii modulelor optice frontale si multe altele. Acest lucru elibereaza spatiul intern pentru baterii mai mari iar potrivit spuselor celor de la  Apple, va puteti astepta la urmatoarele imbunatatiri ale duratei de viata a bateriei in acest an:

iPhone 13 mini va dura cu 1,5 ore mai mult decat iPhone 12 mini;

iPhone 13 va dura 2,5 ore mai mult decat iPhone 12;

iPhone 13 Pro va dura 1,5 ore mai mult decat iPhone 12 Pro;

iPhone 13 Pro Max va dura 2,5 ore mai mult decat iPhone 12 Pro Max;

In ceea ce priveste stocarea, pentru iPhone 13 mini si iPhone 13, Apple a dublat configuratia de stocare de baza de la 64 GB la 128 GB. Aceasta inseamna ca iPhone 13 este disponibil in configuratii de 128 GB, 256 GB si 512 GB.

IPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max sunt disponibile in configuratii de stocare de 128 GB, 256 GB, 512 GB si 1 TB.

Aceste noi telefoane Apple pot fi acum precomandate de la Quickmobile.ro !