agentie marketing online
zoom

Greseli de evitat cand vrei sa angajezi o agentie marketing online

Sunt cazuri in care o firma alege sa isi externalizeze servicii de marketing online pentru a avea mai mult timp de lucrurile cu adevarat importante pentru afacerea din online. Angajarea unei firme care ofera astfel de servicii, o agentie marketing online, poate fi primul pas spre o mai buna gestionare a bugetului de marketing si spre gasirea celor mai bune metode de obtinere a vanzarilor dorite. Cand angajam o firma cu servicii de marketing online putem face mai multe greseli fatale, care ne vor distruge incet, incet colaborarea si afacerea. Care ar fi acestea si cum le evitam? O prima greseala este legata de prezentarile mult prea frumoase ca sa fie adevarate legate de SEO. Nu ai cum sa obtii rezultate notabile in doua sau trei saptamani sau intr-o luna in SEO, e multa munca la mijloc si trebuie sa treaca luni pana sa vezi niste rezultate, asta daca cei din agentie marketing online isi fac treaba cum trebuie. Cand ai auzit prezentari fancy care nu prea au legatura cu realitatea este bine sa mai cauti si sa alegi doar acele agentii care stiu sa iti prezinte in mod realist strategii si metode de optimizare pentru motoarele de cautare care vor functiona cu adevarat.

Agentie marketing online

Alta greseala cand alegem o agentie marketing online este legata de pret. Vrem sa avem si rezultate, dar sa cheltuim si mai putin. In marketingul online nu se poate asa ceva, daca vrei rezultate bune trebuie sa investesti. Serviciile de marketing digital costa, dar costurile sunt justificate prin complexitatea lor si prin profesionalismul pe care il ai odata ce le-ai accesat. Cu cat pretul este mai mare si serviciile de la o agentie marketing online, cum e si WiseVision, cu atat vei avea mai multe sanse sa ajungi sa obtii tot ce ti-ai dorit pentru site-ul tau si sa il ai si foarte bine optimizat.

O greseala frecventa pe care o vedem la cei care nu prea stiu ce e cu agentiile de marketing online tine de oferirea unor servicii localizate in materie de seo cel putin. Frumusetea este ca putem alege o agentie de oriunde ar fi ea, se pot aplica serviciile local fara probleme si putem obtine rezultate excelente chiar si cand agentia este la distanta fata de noi. De exemplu, indiferent unde va aflati, puteti alege WiseVision pentru cele mai bune optimizari si servicii de marketing pentru mediul virtual, veti avea fix aceleasi rezultate pe partea locala. S-ar putea ca local sa nu gasiti atat de multe agentii si sa nu aiba experienta, asa ca nu trebuie sa va fie teama sa apelati si la agentiile din alte parti.

Greseala este si alegerea unei agentii care nu are toate instrumentele seo tool, tool-uri de seo rank tracking si serp tracking pentru a putea urmari toate modificarile aparute in urma optimizarilor. Agentiile importante si cu experienta se bazeaza si pe seo tool, seo rank tracking si serp tracking cand ofera serviciile de calitate clientilor. E nevoie de aceste instrumente pentru a vedea mereu date in timp real, pentru a genera rapoarte detaliate si a avea toate informatiile la un click distanta in cazul unor optimizari mai complexe.

Agentie marketing                                                                                                    

O greseala fata cand vrem sa incepem colaborarea cu o agentie specializata in marketing online este lipsa de documentare. Orice fel de colaborare nu incepe pana nu stim totul despre serviicile agentiei si despre istoricul sau, despre clientii sai, cat de multumiti au fost la un moment dat cand au apelat la ea. In legatura cu aceasta greseala este si o alta legata de lipsa unei comunicari reale. O agentie specializata in marketing online trebuie sa comunice foarte bine cu fiecare client, sa poata explica tot ce va face pentru respectiva afacere online care are nevoie de serviciile sale. Daca de la inceput nu exista o comunicare buna intre clienti si agentie nici rezultatele nu vor fi cele mai bune si tot bugetul alocat va fi pierdut pana la final. De comunicare ne dam seama foarte usor din primele discutii, o putem testa inca din primele momente si putem sti simplu ce avem de facut pe mai departe.