Transport colete pentru Craciun cu ajutorul Romfour
zoom

Cum trimitem in siguranta cadourile de Craciun si Mos Nicolae in 2020?

Perioada sarbatorilor de iarna este cea mai frumoasa din tot anul. Atmosfera de sarbatoare, casele si strazile imbodobite, cadourile din ghete sau de sub brad si mai ales timpul petrecut alaturi de cei dragi, fac ca fiecare sfarsit de an sa fie de-a dreptul magnific. Insa, multi parinti sau copii din Romania sunt plecati departe de casa si drumul de intoarcere este de multe ori imposibil de parcurs, din diverse motive. Cu toate acestea, un colet trimis celor dragi intotdeauna le aduce putina bucurie in suflet. Companiile de transport care au curse regulate spre diverse destinatii din toata Europa recunosc faptul ca intotdeauna de sarbatori oamenii au tendinta de a trimite mai multe colete catre cei dragi decat in orice alta perioada a anului.

Romfour asigura orice transport colete din si catre Germania, Anglia si nu numai, in conditii de maxima siguranta, pentru a aduce un zambet pe fetele celor aflati departe de casa. Procesul de expediere al coletelor spre oricare dintre destinatii este simplu si rapid. Astfel, poti trimite colete din Romania catre Germania sau alta tara europeana catre cei dragi fara sa mai stai pe ganduri!

SFATURI PENTRU A AMBALA CORECT PACHETUL TAU

Chiar daca soferii au intodeauna grija la coletele pe care le livreaza, intotdeauna este bine sa te asiguri ca ai ambalat corect pachetul pe care doresti sa il trimiti celor dragi. Indiferent de ce metoda de transport international persoane alegi prin care sa expediezi coletul, tine cont de aceste sfaturi:

  • Foloseste materiale care sa protejeze produsele pe care le expediezi

Cel mai bine este sa folosesti materiale de protectie, precum polistiren, folie cu bule, talas sau hartie mototolita. Acestea protejeaza obiectele trimise de socuri.

  • In functie de greutatea coletului si fragilitatea bunurilor, trebuie sa folosesti metode diferite de ambalare

Poate ai nevoie de o cutie de carton compartimentata, in cazul in care doresti sa pui in colet obiecte din sticla sau orice altceva care este fragil, sau poate este necesar sa pui obiectele din cutie in cutie, pentru a rezista mai bine pe traseu.

  • Coletul trebuie sigilat foarte bine

Dupa ce ai pus obiectele pe care doresti sa le expediezi in colet si te-ai asigurat ca acestea sunt protejate corespunzator, trebuie sa te asiguri ca vei sigila foarte bine cutia. Benzile adezive sunt cele mai potrivite, deoarece sunt mult mai rezistente, spre deosebire de cele din hartie sau de scotch.

  • Scrie toate datele importante pe colet

Este indicat sa mentionezi pe colet numele persoanei care il va prelua, un numar de telefon si adresa sau locatia de unde se va face ridicarea. Fiecare firma de transport international persoane are mai multe puncte de oprire, prin urmare este foarte important pentru sofer sa stie unde trebuie sa ajunga coletul respectiv si cui trebuie sa il inmaneze.

Sa trimiti pachete celor dragi in strainatate prin intermediul curselor de transport persoane international este mult mai usor decat orice alta metoda. Totul este sigur, autocarele au multe puncte de oprire, in diverse localitati si tari, iar pachetele ajung intotdeauna in siguranta!