brazi artificiali foarte colorati
zoom

Ce culori se potrivesc in brad de Craciun?

Culorile care de obicei au trebuit sa apara in brazi de Craciun sunt: Alb, auriu, albastru puternic si metalic, fiecare cu o
Semnificatie foarte speciala, daca ceea ce vrei este sa fii norocos in mai multe aspecte ale vietii tale, poti combina culorile.

  • Alb: pentru a avea putere spirituala,
  • bronz: sa ai bani si bunastare pe tot parcursul anului
  • Albastru puternic sau metalic: pentru a elimina energiile rele

Pentru acest an sunt in trend brazi de Craciun cu ornamente albe, deoarece atrag toate energiile bune ale anului urmator.

Culoarea bronzului: bani si prosperitate
Acest lucru este frecvent asociat cu bogatiile, asa ca stii, dorindu-ne sa facem mai bine in anul urmator si sa atragem abundenta sa plasam un decor in tonuri de bronz, fie ca este pe copac, ghirlanda sau numai pe masa, bronzul are puterea de a atrage aceste energii.
Il poti echilibra cu nuante
De rosu si verde.

Tripla combinatie de culori: pentru a atrage diferite binecuvantari in anul urmator
Alegerea culorilor pentru un brad de Craciun este importanta pentru armonizarea casei la aceasta data.
Dar putem opta si paria pe noile tendinte de culoare care combina trio-ul clasic de violet, magenta si verde jad va reinnoi complet aspectul casei tale.

– Violetul simbolizeaza prosperitatea.
– Verde inseamna abundenta.
– Noile inceputuri Magenta la nivel de relatii personale.

Incearca intotdeauna sa aduci o armonie cromatica si in plus, culorile plasate sa fie in conformitate cu tonurile pieselor centrale, ghirlandelor etc.

Tonuri roz: pentru pace in casa
Rozul este o variatie de rosu, iar daca cautam toate gamele sale putem crea decoratiuni incredibile, cu toate acestea acest lucru trebuie combinat cu argint pentru a atrage energii diferite.
Aminteste-ti ca argintul este un element de putere si reprezinta vitalitatea si fericirea.
Si de altfel sa nu limita doar la utilizarea acestuia pentru
Acest sezon de vacanta; poti utiliza, de asemenea, aceste culori pentru a iti decora toata casa.

Maro, Maro, Culoare bruta: pentru calm
Maro simbolizeaza calmul celui mai adult si bunatatea celui care are mai putin decat altii.

Este un decor foarte frumos si super elegant. Se imbina perfect cu aproape totul, “in principal cu auriul si argintul si poate fi folosit in ornamente, fete de masa, candelabre si chiar pentru decorarea cadourilor pe care urmeaza sa le daruiesti.. Mai poti vedea si aici exemple de brazi de Craciun impodobiti frumos.

Violet: culoarea adventului si a rabdarii
Pentru a termina lista noastra de culori de pus in brazi de Craciun, in top si super recomandat este violetul, deoarece este un favorit pentru majoritatea si este asociat cu loialismul, prudenta si calmul. Si stiu ca te gandesti ca, clasicul sau cel
Principal ar trebui sa fie “verde si rosu”, dar acesta este cel mai folosit de magazine, reclame etc. Intr-adevar violetul este excelent pentru a aduce calm acasa si, in plus, poate fi combinat cu oricare dintre toate culorile pe care le-am mentionat, nu va strica niciodata ca in casa ta sa incorporezi putin din aceasta culoare, astfel incat calmul si linistea sa prospere in casa ta in anul care vine.

Si ultimul sfat nu mai putin important este ca incerci sa pastrezi simetria in ornamente, ca nu incetezi sa iti “potrivesti” decoratiunile pe care le ai deja acasa, astfel incat armonia sa fie prezenta peste tot.

Sper ca ti-au placut aceste sfaturi si ca le vei lua in considerare in decoratiunile tale de Craciun… si aminteste-ti ca nu trebuie sa-ti petreci atat de mult timp pentru a avea decoratiuni incredibile.

Decorarea unui brad de Craciun

Aceasta activitate aduce de regula o multime de sentimente de bucurie mai ales daca este o activitate la care participa toti membrii familiei. Alege sa decorezi un brad de Craciun alaturi de cei dragi si vei avea cu siguranta cel mai frumos copac!