zoom

Lucruri interesante despre citirile in cartile de tarot

Intrebati 10 persoane despre cardurile de Tarot, iar noua dintre ele vor spune probabil ca prezic viitorul. Insa, Tarotul nu va spune ce se va intampla – spune ce s-ar putea intampla si, mai important, cum ar fi mai bine sa actionati. Iata ce trebuie sa stiti despre gasirea pachetului de tarot potrivit astfel incat cartile sa va poate oferi indrumarea de care aveti nevoie.

Ce este o punte de tarot?

La sfarsitul secolului al XVII-lea si inceputul secolului al XVIII-lea, Tarotul a fost un joc simplu de salon. Peste 100 de ani, a devenit un instrument popular pentru divinatie. Astazi, ambele carti Tarot si Oracle, care au mai putine reguli si o gama mai larga de continut, sunt metode excelente pentru a-ti arata drumul potrivit in viata. Afla mai multe de pe https://tarot.ro/tarot-online/.

Trucul de a gasi puntea potrivita? Puntea standard Tarot are 78 de carduri, iar fiecare are propriul sau set de imagini si simbolism. Cardurile sunt impartite in doua categorii: 22 de carduri mari de arcane majore si 56 de carduri de arcane minore.

Arcana majora

MAJOR ARCANA, cunoscuta si sub numele de Trump Cards, include 21 de carduri numerotate si o singura carte unificata cunoscuta sub numele de nebun. Acest personaj joaca un rol esential in arcana majora. El se misca prin fiecare carte, invatand lectii de-a lungul drumului.

O carte de arcana majora este adesea complexa si semnificativa, iar aspectul sau va influenta intreaga lectura. Este adesea o solicitare de a reflecta asupra lectiilor mai largi ale vietii dvs. si asupra temelor globale. Daca vrei sa afli mai multe, atunci acceseaza si evz.ro.

Arcana minora

Cele 56 de carduri minore ale ARCANEI MINORE se refera la provocarile zilnice mai specifice ale vietii de zi cu zi si despre situatia actuala. Ele reprezinta gandurile, sentimentele, experientele si convingerile noastre. Aceste carti sunt asociate cu un tip temporar de energie care va afecteaza viata in acest moment si ar putea fi usor influentata intr-un fel sau altul. Cardurile sunt alcatuite din patru costume de tarot care se concentreaza asupra diferitelor parti ale vietii noastre:

  • Wands: aceste carti de foc reprezinta pasiune, energie, creativitate si sexualitate.
  • Cupe: acesta este costumul iubirii si reprezinta emotii, sentimente si intuitie.
  • Sabii: sabiile sunt actionate intelectual, reprezentand gandurile, cuvintele si actiunea noastra.
  • Pentacles: Acest proces recunoaste lumea materiala, oferind indrumari cu privire la finantele noastre, caile de cariera si posesiunile materiale.

In cadrul fiecarui costum sunt cartile de curte – regele, regina si cavalerul – si pot fi interpretate in orice numar de moduri. Ele pot reprezenta oamenii, personalitatile, situatiile sau chiar energia de care aveti nevoie in momentul citirii dvs.

 

 

Cum sa faci o lectura

Intelegerea sensului general al fiecarui card este doar inceputul. Puterea reala vine in utilizarea cardurilor pentru a intra in propria intuitie si intelepciune, astfel incat sa puteti incepe sa luati pasi pozitivi intr-un viitor mai luminos.

In primul rand, trebuie sa intrebati puntea cardului o intrebare.

Ar trebui sa fie clara si deschisa. De exemplu, evitati sa puneti intrebari care incep cu “Vei …”, in timp ce risca sa va blocheze intr-un rol pasiv in viitorul vostru.

Ideea este de a folosi citirea cardului pentru a ilumina o cale de urmat, astfel incat cititorul de tarot sa poata face o citire corecta. Iata cateva cadre care trebuie luate in considerare daca sunteti incepator:

  • “Ce trebuie sa stiu despre …?”
  • “Cum pot intelege …?”
  • “De ce ma simt nerabdator de …?”
  • “Unde este oportunitatea ascunsa in …?”