zoom

Cele mai mari 3 bonusuri oferite de casele de pariuri recomandate de specialiști

Un bonus la pariuri sportive este oricând bine-venit. Drept dovadă vedem foarte mulți pariori care aleg să parieze multe pronosticuri pe bilet pentru a primi un bonus cât mai consistent.

În acest  articol vreau să mă refer la alte bonusuri. Este vorba de cele oferite de casele de pariuri online atunci când clientul efectuează prima depunere sau atunci când plasează primul pariu.

Care sunt cele mai mari 3 bonusuri de acest tip? Afli după ce citești acest articol în care avem părerea specialiștilor de la 10pariuri.ro.

Casele de pariuri recomandate de site-ul menționat mai sus oferă bonusuri începând de la 150 RON și până la 1.000 RON. Dacă alegi să le iei pe cele mai mari 3 și să profiți la maxim de ele ai primi în plus aproape 2.500 RON.

Sună tentant? Atunci citește cu atenție în continuare!

  • Bonus 888Sport

De departe cel mai bun bonus acordat românilor de casele de pariuri online de top este cel de la 888Sport. Acesta are anumite condiții speciale de rulaj.

Ce vreau să-ți spun, totuși, aici despre bonusul de la 888Sport este că el va trebui rulat pe bilete cu cote de cel puțin 2. Prin urmare dacă nu ești un parior care să joace în general pariuri cu cota 2+ s-ar putea să nu fie prea tentant pentru tine acest bonus.

  • Bonus Maxbet

Despre acest bonus trebuie să știi, în primul rând că trebuie să scrii codul bonus 777 atunci când depui prima dată. Doar astfel vei primi încă o dată suma depusă,

Vei putea scoate bonusul de la Maxbet după ce-l vei rula de 14 ori pe bilete cu cote de 1.50 sau mai mari. Pare greu de îndeplinit această condiție, dar ține cont că ai 30 de zile pentru a duce rulajul la bun sfârșit.

  • Bonus Winmasters

Pe lângă 100% la prima depunere ai bonus Winmasters și un pariu gratuit după ce verifici contul de pariuri online.

În ciuda faptului că este al treilea în acest top bonusul Winmasters are cerințele de rulaj cele mai puțin dificile. Ai 60 de zile la dispoziție să rulezi de 12 ori suma primită ca bonus. Mai ai și avantajul că valoarea minimă a cotei poate fi 1.65 sau 1.45 per pronostic dacă biletul este unul multiplu.

Ți-am prezentat cele mai bune 3 bonusuri pe care le pot obține românii la pariuri. Nu-mi mai rămâne decât să-ți urez mult noroc dacă alegi să obții vreunul din aceste super bonusuri.