aspirator profesional
zoom

Ce diferente exista intre un aspirator profesional si unul casnic?

In Romania, piata de electrocasnice a evoluat mult in ultimii ani, astfel ca au aparut fel si fel de modele de aspiratoare profesionale sau pentru uz casnic. Prin urmare, multi manageri de spatii extinse sau patroni de baruri si restaurante cunosc avantajele aduse de un aspirator profesional cand vine vorba de putere de curatare si timp investit.

Ce alte diferente pot exista intre un aspirator profesional si unul casnic? Urmeaza sa aflam de la www.polti.ro, producator italian de electrocasnice si aparate de curatare cu abur destinate atat uzului profesional, cat si casnic. Iata, pe scurt, cum difera cele doua tipuri de aspiratoare si care sunt beneficiile!

Perioada de functionare – Pentru a functiona fara probleme, se recomanda ca un aspirator casnic sa fie folosit cel mult jumatate de ora la capacitatea maxima sau se recomanda pauzele, pentru mai multe reprize de aspirat. In caz contrar, aspiratorul casnic se poate supraincalzi, ceea ce conduce la defectiuni de natura tehnica. Chiar daca un apartament obisnuit poate fi aspirat in mai putin de jumatate de ora, pentru spatii extinse, precum magazine sau hoteluri, se recomanda folosirea unui aspirator profesional!

Pretul – Acest considerent se numara printre cele mai importante criterii pe care le luam in calcul la achizitionarea unui aspirator. Insa chiar daca pretul initial al unui model profesional poate fi mai ridicat, in timp, aceasta investitie se va amortiza rapid, datorita componentelor de calitate ale produsului, dar si a timpului ridicat de operare fara a necesita mentenanta sau reparatii. Tinand cont ca, in multe cazuri, un aspirator profesional este folosit pentru curatenia zilnica a spatiilor extinse, rezistenta in timp devine un criteriu crucial, care balanseaza automat pretul mai ridicat.

aspirator profesional Polti
Detii un hotel sau o pensiune? Iata cum poate arata dupa “tratamentul” cu un aspirator profesional!

Consumul – Judecand dupa dimensiunile unui dispozitiv de curatare profesional, de multe ori mai mari decat ale unui model casnic, putem crede ca acesta consuma foarte mult, mai ales raportat la suprafata extinsa. Cu toate acestea, unul dintre aspectele de baza ale aparatelor profesionale este si eficienta energetica, fapt care se va reflecta si in plata facturilor. Mai mult, unele modele nu necesita detergenti speciali, precum aspiratoarele profesionale de la Polti, care folosesc apa de la robinet pe care o transforma in vapori, pentru a curata in profunzime suprafetele!

Performantele – Sa fim sinceri, in materie de performante, un aspirator profesional va da intotdeauna rezultate mai bune comparativ cu un model casnic. De asemenea, acesta detine atat functii de curatare, cat si de igienizare, eliminand atat murdaria, cat si microorganismele care rezida pe suprafetele murdare.

Accesoriile – Majoritatea modelelor de aspiratoare profesionale vin la pachet cu accesorii speciale pentru curatenie, precum cele dedicate suprafetelor precum mochete sau gresie, cele pentru extinderea bratului pana la cativa metri (foarte folositor in spatiile inalte, precum receptiile hotelurilor sau salile de evenimente) sau pentru curatarea colturilor si in spatele aparatelor de aer conditionat.

De exemplu, un aspirator profesional de la www.Polti.ro dispune de perii speciale sau de tuburi cu cot ce pot curata in spatele caloriferelor sau in alte locuri greu accesibile. Cu ajutorul aburilor, dar si a tuburilor extensibile, poti curata cu succes atat oglinzi inalte si draperii, cat si geamuri sau obloane!

Detii un spatiu comercial, o pensiune sau chiar o cladire de birouri? Nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti un aspirator marca Polti! Elimina murdaria rapid si fa-i pe clientii tai sa se simta ca acasa!