OkFlora
zoom

Când ești alături de cei care suferă

Dacă ești alături de cei care suferă, comandă coroane funerare din flori vii. Dacă nu știi cam ce ar fi potrivit, arată-ți recunoștința și dragostea cu o elegantă coroană funerară din trandafiri roșii și iederă. Un ansamblu venerabil, care se presupune că face ultima călătorie mai ușoară pentru cei decedați.

Atunci când alegi coroane funerare din flori vii, ar trebui să ții cont de ceea ce sugerează fiecare floare. Numărul florilor diferă, de asemenea, de numărul florilor oferite la ocazii speciale vesele. O coroană funerară în portocaliu și violet este o rază de lumină pentru cei care suferă. Un amestec creativ de germini, trandafiri, santini și clematite, precum și verdeață potrivită, aduc mai multă speranță în imaginea neagră, celor care suferă.

Obiceiul de a plasa o coroană funerară pe mormânt, datează de la începutul secolului al XVIII-lea. Până în 1870, coroanele funerare, care constau din simple ramuri, nu aveau nicio decorație specială și erau așezate pe mormintele tinerilor decedați și necăsătoriți. Începând din 1870, acest obicei s-a dezvoltat, începând cu clasa de mijloc. O panglică cu ultimele salutări și ziceri ale rudelor, împodobeau coroana mormântului. De atunci, fiecărui decedat, singur sau căsătorit, i s-a pus o coroană de flori așezată pe mormânt la înmormântarea lor.

Coroane funerare – forme și dimensiuni

Forma circulară are o semnificație specială care nu s-a schimbat nici până în prezent. Cercul simbolizează eternitatea și viața după moarte. Nu are început și nici sfârșit. Ca niciun alt simbol geometric, acesta reprezintă legătura profundă care există între cei îndoliați și cei decedați. Culoarea verde închis a crengilor de brad și conifere este un semn al speranței. Speranță pentru înviere și reîntregire dincolo de timp. Mărimea coroanelor funerare normale variază între 55 de centimetri și 90 de centimetri. În plus, există dimensiuni speciale în sus și în jos. Coroanele funerare mai mari sunt de obicei folosite la înmormântările de stat. Cercul a fost mult timp forma obișnuită a acestui aranjament funerar. Formele inimii sunt folosite acum ca simbol al iubirii profunde pentru cei decedați.

O coroană de urnă rotunda, are avantajele sale de incinerare. Urna va sta în interiorulcoroanei. Spre deosebire de forma obișnuită rotundă, închisă, sunt oferite aranjamente de doliu. Acestea pot fi în formă de cruce, de exemplu. Toate tipurile de flori sunt potrivite pentru utilizarea pe o coroană funerară și un aranjament funerar. Cu toate acestea, este obișnuit să recurgi la preferințe proprii.

Coaroane funerare – flori vii

Florile obișnuite folosite pentru coroane funerare include cale, crini, garoafe și gerbera, printre altele. În funcție de tipul de floare ales, îți poți exprima legătura, compasiunea și memoria față de cel decedat și față de familie. Ca semn al iubirii speciale și a prieteniei intime, poți alege o coroană de trandafiri, deoarece reprezintă toate aceste atribute la un loc. Coroanele funerare cu flori albe înseamnă rămas bun, moarte, inocență și onestitate. Aranjamentele florale funerare galbene și portocalii arată căldura pe care ai avut-o față de persoana decedată și pe care o ai față de cei rămași în viață. Fidelitatea, persistența și profunzimea sunt asociate cu culoarea albastră, în timp ce tonurile roșiiși rozreprezintă dragoste, pasiuneși determinare. În cele din urmă, există verdele, care dă speranță.