tranzactii bursiere online
zoom

Avantajele tranzacțiilor bursiere online – TeleTrade

Tranzacțiile bursiere reprezintă pentru multe persoane o metodă de a câștiga venituri suplimentare prin investirea în anumite proiecte. Desigur, înainte de toate, trebuie să fii la curent cu toate detaliile oferite de bursa de valori la momentul respectiv, pentru a-ți face o idee în legătură cu șansele pe care le ai să scoți un profit cel puțin acceptabil.

Operațiunile de bursă pot fi de mai multe feluri, în funcție de scopul pe care îl urmărești. Astfel, ai la dispoziție următoarele variante:

– Investirea, cu scopul de a plasa capitalurile, a obține lichidități etc

– Arbitrajul, ce presupune achiziționarea unui activ de pe o anumită piață și vânzarea acestuia pe altă piață

– Operațiunile de hedging (acoperiri), care presupune evitarea posibilelor pierderi cauzate de evoluția dezavantajoasa a cursului unei valori

Prin tranzacționare bursieră online, vei avea la dispoziție o multitudine de produse financiare: acțiuni, fonduri, obligațiuni, produse structurate și multe altele. Una dintre companiile ce te poate ajuta în acest sens este TeleTrade.

Avantajele tranzacțiilor bursiere online cu TeleTrade

  • Un mod rapid de a juca la bursă – tranzacțiile online sunt cea mai rapidă metodă ce poate fi oferită investitorilor. Din această cauză, investitorii (în special cei experimentați) sunt încântați de viteza efectuării tranzacțiilor și o preferă datorită puterii mai mari de decizie în privința portofoliului personal.
  • O metodă facilă – este mult mai ușor să dispui de toate informațiile necesare online, având posibilitatea de a le accesa printr-un simplu click. Mai mult decât atât, nici nu este nevoie să îți părăsești locuința sau biroul – ai nevoie doar de un calculator!
  • Siguranța – TeleTrade îți oferă posibilitatea de a tranzacționa de pe Internet, în deplină siguranță. În acest scop, se oferă seminarii educaționale și o gamă largă de instrucțiuni pentru nou-veniții în acest domeniu, dar și comentarii profesionale și analize tehnice avansate. Mai mult decât atât, nu vei fi nevoit să plătești niciun ban pentru a beneficia de aceste servicii! Tot ce ai nevoie, pe lângă un calculator sau smartphone legat la Internet, este un card  de debit sau de credit. Pentru că este un domeniu în care variațiile sunt parte constantă a procesului, este o idee bună să vă deschideți un cont separat, cu un card atașat. În cazul – puțin probabil, dar de ținut seama, în care aveți nevoie urgență de o anumită suma de bani, puteți apela la un credit urgent (vezi costuri credit). Atenție însă, costurile acestora pot fi mari, trebuie ca profitul tranzactiei pentru care aveți nevoie de împrumut sa fie cu totul deosebit pentru a le acoperi.
  • Eficiență – prin alegerea metodelor de tranzacționare online, poți să stabilești un prag de alertă legat de evoluția pieței. Astfel, în momentul în care pragul respectiv a fost atins, vei primi o atenționare și vei putea efectua tranzacții cât mai repede posibil. În plus, TeleTrade îți oferă spread-uri fixe, un feedback rapid, executarea în cel mai rapid mod posibil a ordinelor și un număr redus de recotări.

TeleTrade oferă două platforme de tranzacționare, în funcție de preferințele fiecărui client. Prin urmare, poți alege dintre platformele MetaTrade 4 sau MetaTrade 5.

În cazul în care te afli printre începătorii din acest domeniu, vei putea să îți deschizi un cont demo, exersând astfel tranzacționarea online înainte de a deschide un cont real și a începe să câștigi bani.

Compania TeleTrade se află printre liderii la nivel mondial în domeniu, oferindu-și serviciile în 25 de țări europene. Pe lângă tranzacții bursiere online, TeleTrade poate oferi și analize bursiere, cursuri de trader, consultant tranzacții bursiere, concursuri Forex de tranzacționare etc.Toate detaliile la: https://www.teletrade.eu/ro