zoom

Cum alegi modelul potrivit cand optezi pentru masini de inchiriat in Bucuresti?

Dorinta de a avea un autoturism proprietate personala te costa mult nu numai in momentul investitiei initiale, ci si ulterior. Periodic, trebuie sa platesti impozit auto si mai multe tipuri de asigurari, precum RCA, CASCO si rovinieta. De asemenea, este nevoie de revizii si de schimbarea periodica a uleiului de motor, a lichidului de frana sau a bateriei auto.

Cand ai o singura masina iti sunt limitate drastic si optiunile, deoarece esti nevoit sa folosesti acelasi model, indiferent de drumul pe care urmeaza sa-l faci. Ori, chiar si un sofer incepator poate sa isi dea seama ca un autoturism potrivit pentru o excursie la munte nu este deloc indicat si pentru traficul aglomerat din oras sau pentru aparitia la un eveniment exclusivist.

De aceea, o solutie mult mai buna este reprezentata de apelarea la o companie care ofera masini de inchiriat Bucuresti, asa cum este FocusRent.ro. In acest caz, optiunile devin mult mai variate.

Masina potrivita pentru fiecare imprejurare, la dispozitia ta!

Daca urmeaza sa faci multe deplasari prin oras, inclusiv la ore de varf, si sa cauti loc de parcare in mai multe zone, vei prefera, fara indoiala, un automobil mic si usor de manevrat. Astfel, vei putea sa faci mai usor manevre ce s-ar dovedi mai dificile cu un model de mari dimensiuni. In plus, consumul de combustibil ar fi mai redus.

masini de inchiriat bucuresti

O deplasare la tara, pe drumuri partial neasfaltate, sau o excursie la munte necesita alte optiuni. Este recomandat un SUV sau un vehicul 4×4. Puterea superioara si capacitatea sporita de a face manevre chiar si pe teren dificil se dovedesc caracteristici ideale pentru astfel de ocazii.

In alte imprejurari, nu tii cont de drum atunci cand optezi pentru masini de inchiriat in Bucuresti, ci de impresia pe care vrei sa o produci. Cand primesti o invitatie la o petrecere mondena sau cand ai o intalnire cu un potential partener de afaceri, vrei sa arati inclusiv prin automobilul pe care il conduci ca esti un om de succes.

Exista si situatii in care nici drumul pe care urmeaza sa mergi, nici aspectul masinii un sunt primordiale, ci marimea acesteia. Un microbuz de 8+1 locuri te va ajuta, de exemplu, sa transporti usor invitatii la o nunta sau un botez desfasurate la marginea orasului ori la un teambuilding organizat in natura.

Modele disponibile cand vrei masini de inchiriat Bucuresti

Odata ce iei decizia de a apela la aceasta varianta, ai posibilitatea de a alege intre patru categorii, dupa cum urmeaza.

• clasa Economy, care cuprinde modele precum Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa cu cutie automata de viteze, Ford Focus, Volkswagen Golf sau Skoda Octavia;

• clasa Luxury, din care fac parte masini de inchiriat in Bucuresti precum Volkswagen Touran, Mercedes Benz A Klasse, Volkswagen Passat, Audi A4, Mercedes Benz C Klasse, Mercedes Benz E Klasse, Mercedes Benz GLA si Mercedes Benz GLC Coupe.

• clasa SUV si 4×4, cu automobile precum Dacia Duster, Volkswagen Tiguan, BMW X5 sau Mercedes Benz GLE;

• microbuze de 8+1 locuri, printre care Volkswagen Transporter, Mercedes Vito si Mercedes Benz V Klasse.

Toate se afla in primii cinci ani de la data fabricatiei si sunt supuse unei revizii amanuntite, inainte de a fi inmanate clientilor. Alege cu incredere varianta de masini de inchiriat in Bucuresti de care ai nevoie si experienta va fi sigura si placuta!