papetarie-online
zoom

Cauti un cadou ideal pentru mediul corporate? Alege un stilou de lux de la Viamond!

Chiar si intr-o lume dominata de smartphone-uri, de tablete si e-readere, popularitatea stilourilor de lux este in continua crestere. Astfel, oricat timp ti-ai consuma “traind” la modul electronic, nimic nu se compara cu aspectul si felul in care se simte un stilou de lux.

De aceea, daca vrei sa aduci eleganta si rafinamentul in viata ta sau a celor dragi, comanda un astfel de instrument de la Viamond.ro, papetarie online cu experienta de peste 25 de ani pe piata din Romania!

Pentru multi, cautarea initiala a unui astfel de instrument de papetarie poate da dureri de cap. Avand atatea optiuni la indemana, cum vei putea alege cadoul ideal? Daca esti in cautarea unui instrument de scris exclusivist, iata cateva sugestii de la papetaria online Viamond, care sa te ajute sa faci alegerea perfecta!

STILOU PARKER SONNET ROYAL Chiselled Silver GT (argint masiv 925)

Numele Parker in industria papetariei este sinonim cu Mercedes in cea a masinilor. Aceasta companie a serbat recent 125 de ani de la infiintare, timp in care si-a depasit mereu limitarile si a oferit lumii unele dintre cele mai bune instrumente de scris.

Avand o intreaga colectie de stilouri exclusiviste si rafinate, Parker este in topul inovatiei cand vine vorba de instrumente de scris. De exemplu, colectia Parker Sonnet este ca o veritabila punte peste timp, aducand o farama din luxuriosii ani ai trecutului. Inainte de a comanda acest superb stilou de la papetaria Viamond, iata cateva caracteristici:

 • Accesorii din alama placate cu aur de 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems). Clip din otel inoxidabil placat cu aur de 23K prin tehnologie PVD.

 • Capac din argint masiv 925 cizelat cu model clasic, partial lacuit cu lac negru. Capacul se inchide prin apasare.

 • Corp din argint masiv 925 cizelat cu model clasic, partial lacuit cu lac negru.

 • Grip din alama placat cu aur de 23K prin tehnologie PVD.

 • Penita din aur masiv de 18K placata cu aur de 23K prin tehnologie PVD, avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor.

STILOU WATERMAN CARENE BLACK AND GOLD GT

Cele mai multe stilouri Waterman sunt astazi fabricate in Franta, fiind sinonime cu luxul si bunul gust. Fiind fondata in 1884 in New York, compania Waterman produce de peste un secol instrumente de scris de cea mai buna calitate, care pot fi intalnite si in colectia papetariei Viamond.

Acest model deosebit poarta o descriere care nu se dezice de la calitatile cu care a fost inzestrat: “Asa cum carena unui vas isi croieste drumul pe carari de ape, la fel de lin iti vei putea transforma gandul in scris cu ajutorul acestor instrumente ale preciziei si stilului”. Alege acest stilou de lux de la papetaria Viamond si bucura-te de:

 • Penita stiloului, confectionata din aur masiv de 18K.

 • Corpul din alama este lacuit cu mai multe straturi de lac negru.

 • Accesoriile sunt placate cu aur de 23K.

 • Stiloul este echipat cu cartus Waterman.

 • Mod de ambalare: caseta speciala cu insemnele producatorului.

STILOU PARKER DOUFOLD ROYAL Prestige Burgundy Chevron CT

Gama Duofold de la Parker a fascinat de-a lungul timpului mai multe generatii de politicieni si oameni de renume, precum: Bill Clinton, Theresa May, Arthur Conan Doyle, Douglas MacArthur, Ronald Reagan, Yitzhak Rabin, Shimon Peres, George Bush, Paul Newman, Margaret Thatcher, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Yasser Arafat, Mihail Gorbaciov sau Boris Yeltsin.

stilou-de-lux-parker-papetarie-online-Viamond

De aceea, cand cauti o papetarie online care sa ofere instrumente de scris de cea mai buna calitate, alege Viamond si comanda si tu acest cadou senzational pentru orice persoana importanta din viata ta! Iata ce calitati are acest stilou de exceptie:

 • Accesorii din alama placate cu paladiu si clip din otel inoxidabil placat cu paladiu.

 • Capac din alama cizelat cu model chevron prin gravare laser de precizie, lacuit cu lac metalic de culoare burgundy. Modelul chevron este placat cu paladiu. Capacul se inchide prin infiletare.

 • Grip din alama placat cu paladiu.

 • Penita din aur masiv de 18K placata partial cu rodiu, avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor.

Asadar, daca esti in cautarea unui cadou de lux, care sa demonstreze aprecierea pentru o persoana apropiata, vino la Viamond – magazin de birotica si papetarie online – descopera oferta de instrumente de scris si comanda acum!