zoom

Intr-un studio de videochat din Bucuresti, identitatea iti este protejata!

Sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti poate fi cea mai buna decizie pe care o poti lua. Te vei bucura de castiguri substantiale, dar si de multe alte avantaje, asa cum este posibilitatea de a-ti alege singura programul de lucru, de a munci in conditii de lux si de a obtine credite fara dobanda pentru achizitionarea unei locuinte sau a unei masini.

In ciuda beneficiilor, multi oameni au prejudecati cu privire la industria divertismentului online pentru adulti si se tem sa aleaga aceasta meserie. In plus, cei care aleg sa lucreze intr-un studio videochat Bucuresti prefera ca nicio persoana cunoscuta sa nu stie cu ce se ocupa.

Din fericire, studiourile de top le respecta decizia si fac tot posibilul pentru a le proteja identitatea. Asadar, daca vei decide sa lucrezi, de exemplu, pentru Studio-20.ro, confidentialitatea iti va fi respectata si nu va afla nimeni ca esti model online.

Inca din prima zi de activitate, toate informatiile pe care le vei furniza vor fi confidentiale. Te vei simti intotdeauna in deplina siguranta si nimeni nu iti va dezvalui identitatea fara ca tu sa iti dai acordul. Atunci cand vei accesa site-urile de profil, nu vei folosi numele tau real, ci un pseudonim pe care il vei alege singura.

studio videochat bucuresti

Doar tu esti cea care le poate dezvalui membrilor care este numele tau real sau alte detalii personale, dar este recomandat sa nu faci acest lucru, daca iti doresti sa fii in continuare in deplina siguranta. Vei vorbi cu oameni din toate colturile lumii si nu ai cum sa stii cum ar putea un membru sa foloseasca informatiile pe care i le furnizezi.

De asemenea, daca vei decide sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti, vei putea bloca accesul la camera de chat al tuturor persoanelor din Romania. In acest mod, vei avea siguranta ca niciun cunoscut nu te va gasi pe site-uri.

Contract de artist-interpret 100% legal

De asemenea, trebuie sa stii ca in cadrul unui studio de top, legislatia este respectata in totalitate. Nu vei lucra “la negru”, ci vei semna inca in prima zi de activitate un contract de artist-interpret in care vor fi trecute drepturile si obligatiile fiecarei parti.

In plus, te vei bucura de transparenta incasarilor. Vei sti intotdeauna cati bani iti revin, ce comision ia studioul si ce taxe sunt platite la stat. O data la doua saptamani vei primi un act aditional, in care vor fi trecute toate aceste detalii.

La Studio 20, vei primi comisionul standard de 50% din incasari, iar daca iti vei da silinta cu adevarat in ceea ce faci, acest comision va putea creste pana la 75%. Studioul de videochat din Bucuresti le ofera modelelor ambitioase bonusuri cumulative, care sa le motiveze sa faca performanta in domeniu.

Mai mult decat atat, trebuie sa stii ca incasarile pe care le poti obtine sunt de ordinul miilor de dolari pe luna. De exemplu, un model online cu experienta castiga si suma de 10.000 de dolari pe luna, bani pe care ii poate folosi asa cum isi doreste.

Aplica pentru jobul de model online la un studio videochat Bucuresti si vei avea certitudinea ca vei lucra intr-un mediu sigur, in care confidentialitatea iti va fi respectata!