amenajare vila

amenajare vila

Eleganța este cuvântul cel mai indicat pentru a descrie o vilă, deoarece ea este construită în așa fel încât să dea această tentă de eleganță. Proiectul pentru amenajare vilă a fost conceput pentru toate încăperile vilei dumneavoastră, deoarece în fiecare dintre aceste încăperi reușim să reflectăm personalitatea dumneavoastră prin intermediul amenajărilor de interior.

Datorită acestei amenajare vilă, livingul l-am amenajat cu mobilier clasic și chic, cum ar fi canapelele din piele albă sau orice culoare aleasă de dumneavoastră împreună cu un consultant, marmura cu inserții de parchet, pereții îmbrăcați cu lemnărie și textile prețioase ale acestei amenajări transformă acest living într-un spațiu de unde luxul, amenajarea și rafinamentul s-au contopit.

Accentele de culoare conferă și mai mult stil la această amenajare vilă, deoarece este cu adevărat locul unde atât oaspeții cât și membrii familiei se pot simți bine și nu în ultimul rând confortabil.  

Da, zona de dining are legătură cu această amenajare vilă deoarece este o zonă foarte importantă, fiindcă această zonă și bucătăria au fost create pentru a oferi o confortabilitate acestei amenajări, păstrând aceeași linie elegantă.

De cele mai multe ori informațiile pe care le doriți le găsiți pe site-ul www.logosidesigninterior.ro , iar dacă aveți nelămuriri ne puteți suna la numărul afișat acolo.

În această zonă de dining, această amenajare vilă își pune amprenta prin culorile în perfectă armonie ca cele din living. Bucătăria surprinde atât prin rafinamentul pieselor de mobilier cât și prin obiectele care au fost realizate pentru a fi în tentă cu mobilierul.

Dormitorul vă uimește prin frumoasa întindere de elemente clasice, fiind un loc de relaxare și odihnă perfect. În prelungirea sa a fost conceput un dressing cu o dimensiune impresionantă. Băile sunt la fel de elegante precum băile din basme, cu piese de mobilier și accesorii în stil clasic, care să fie în corcondanță cu celelalte încăperi.

Prin amenajare vilă noi ne ocupăm și de camera copiilor dumneavoastră, care trebuie să aibă o cameră de joacă destul de mare și să se simtă în largul lor.

Ce reprezintă această amenajare vilă

Optând pentru un stil aparte și propriu, amenajarea vilei a fost foarte reușită. După plăcerile dumneavoastră, noi creăm un stil care să vă reprezinte, să fie un stil în care să vă simțiți confortabil, trebuie să fie un stil care să transforme vila dumneavoastră, dintr-un spațiu impersonal, în unul original și foarte primitor.

Datorită faptului că dispunem de o echipă profesionistă și care să stea la dispoziția dumneavoastră odată cu începerea amenajării pentru proiectele făcute, noi vă garantăm rezultate de top, dar de cele mai multe ori avem nevoie și de ajutorul dumneavoastră, găsind un stil aparte, special pentru dumneavoastră ca să vă reprezinte.

Fiind de o frumusețe incontestabilă, această amenajare vilă se remarcă prin frumusețea pieselor de design interior, prin combinarea acestora cu restul elementelor din locuința dumneavoastră.