zinc transilvania

Daca aveti nevoie de produse din metal, fie ca sunt de uz casnic sau sunt sisteme de colectare pluviala, e bine sa nu apelati la oamenii cu palarii cu boruri largi si cu mustati rasucite, din doua motive: nu au departament de service si nici nu elibereaza factura… Mai in gluma mai in serios, daca aveti nevoie de produse competitive, prelucrate “dupa manual”, adica in conformitate cu prevederile si normele europene in vigoare, apelati la profesionisti. Va recomandam noi unii, o firma cu vechime in domeniul metalurgiei. Luand fiinta in anul 2007, compania Zinc Transilvania din Blaj judetul Alba, activeaza in domeniul industriei de  prelucrare a metalelor. Aceasta fabrica si livreaza produse de uz casnic dar si sisteme de colectare pluviala, trecand prin jgheaburi si burlane.

zinc transilvaniaProdusele sunt de calitate, punandu-se mare accent de detalii. Printre acestea putem enumera: galeti, cazane, cutii postale, razatoare, stropitori de gradina, tavi, dar si alte articole precum: jgheaburi, burlane, si multe altele. Firma este intr-o continua ascensiune, iar din dorinta de a se extinde cauta colaboratori pe intreg teritoriu tarii. Pentru mai multe detalii si eventuale colaborari, nu ezitati sa ii contactati.

Inca de la inceputul activitatii, produsele societatii se gasesc raspandite pe tot teritoriul tarii noastre, la diverse societati cu care firma se afla in colaborare, in judetele: Alba, Arad, Brasov, Caras Severin, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mures, Prahova, Valcea si nu in ultimul rand, municipiul Bucuresti, urmand o activitate de expansiune si in celelalte judete ale tari.

Compania Zinc Transilvania are ca activitate si confectionarea de cruci pentru biserici, indiferent de dimensiuni, pentru a fi montate pe turnurile si monumentele acestora. Si cum avem foarte multe biserici pe cap de locuitor si inca stangem bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului, cu siguranta firma va avea foarte multe cereri in urmatoarea perioada. Doamne-ajuta, doar!

Crucile sunt confectionate din tabla de zinc de calitate superioara, dar si din alte materiale in functie de cerinte, materiale care rezista la intemperii si orice factori externi.

Tabla din zinc Z1, ZnTiCu, puritate 99,995% zinc, conform prevederilor normei europene ΕΝ 1179, titan şi cupru, întrunind întocmai cerinţele normei ΕΝ 988 ; aliajul are drept metal de bază zincul, la care se adaugă titan 0,06-0,2% şi cupru 0,08-1,00%. Zincul are proprietati exceptionale, atât din punct de vedere tehnic cât şi estetic. Maleabil, rezistent la coroziune atmosferica, complet reciclabil, fără nici un efect asupra mediului.

Utilizat ca material pentru aplicaţii arhitecturale, de exemplu, acoperisuri, faţade externe şi decoraţiuni interioare, acesta poate fi folosit si pentru sisteme de drenaj complete, care vor oferi o valoare estetică sporită constructiilor.

Crucile pot fi montate pe turlele bisericilor sau pe monumente bisericesti, avand diferite forme si dimensiuni, in functie de necesitatile fiecarei locatii. Nu uitati micul detaliu care face diferenta de pret: in momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro.

Proprietar: Zinc Transilvania
Ţara: Romania
Judeţ: Alba
Localitate: Blaj
Adresa: Str. Gheorghe Lazar, nr. 2
Telefon: 0258 710536
Fax: 0258 710536 / 0744 355171

 Citeste mai multe…

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);