nauticaDaca te numeri printre fericitii posesori ai unei anbarcatiuni stii deja ca pentru a te bucura cat mai mult timp de aceasta trebuie sa folsesti produse de intretinere de o calitate superioara. In acest sens, magazinul online Nautica Shop pune la dispozitia tuturor clientilor o gama variata de tipuri de vopsea pentru barci. Foloseste aceste produse si garantat ambaractiunea ta va arata excelent chiar si dupa cativa ani de la momentul achizitionarii acesteia.

Mai multe tipuri de vopsea pentru barci doar de la Nautica Shop

Pentru a satisface nevoile si cerintele ficarui client, magazinul online Nautica Shop te intampina cu o gama variata de vopsea pentru barci, dar si cu alte accesorii si produse destinate posesorilor de ambarcatiuni. Pentru a te familiariza mai bine cu oferta acestui magazin vom preciza ca de aici poti achizitiona accesorii inox, feronerie, filtre ulei motoare, husa pentru protectia motorului, cabluri, volane, sisteme de directie, sisteme de ancorare, baloane, instrumente navigatie, ceas bord, pompa apa si multe altele. Descopera si singur aceasta oferta variata doar prin simpla accesare a paginii de internet www.nautica-shop.ro.

In materie de vopsea pentru barci, de la Nautica Shop poti cumpara vopsea antivegetativa Hypalon si PVC, vopsea antivegetativa Hempel, vopsea flexibila Hypalon si PVC si spray vopsea motor. In functie de bugetul de care dispui, de aici poti achizitiona atat vopsea pentru barci la preturi mai piperate, cat si vopsea pentru barci la preturi foarte avantajoase.

Vopsea pentru barci antivegetativa

Vopseaua antivegetativa este un produs extraordinar de eficient in a oferi o protectie buna si durabila ambarcatiunii pe care o detii. Acest tip de vopsea are in componenta rasini, solventi, pigmenti si aditivi. Specialistii din acest magazin iti recomanda sa folosesti vopsea antivegetativa deoarece aceasta creaza o pelicula care impiedica fixarea crustaceelor si a depunerilor de scoica in partea submersala a navei maritime. Solventul pe care il contine acest tip de vopsea pentru barci este foarte volatil, ceea ce inseamna ca stratul de vopsea se va usca foarte repede si nu vei fi nevoit sa intarzii procesul de aplicare. Dupa doar cateva minute de la aplicarea stratului de vopsea acesta se va intari si tu vei putea atnge fara nici o problema corpul barcii.

Vopsea pentru barci ieftina doar de la Nautica Shop

De la Nautica Shop poti cumpara vopsea pentru barci ieftina ce este deosebit de rezistenta la actiunea apei, are aderenta mare, se gaseste in nuante diverse si este foarte usor de aplicat. In functie de modelul ambarcatiunii pe care o detii poti achizitiona vopsea poliuretanica, vopsea grunt sau orice alt tip de vopsea care se potriveste necesitatilor tale. Pe langa toate proprietatile mentionate mai sus, vopseaua pentru barci comercializata de Nautica Shop se mai remarca si prin faptul ca este foarte rezistenta la scurgeri de ulei mineral si rezista fara nici o problema la apa sarata. In functie de tipul de vopsea, aceasta se poate aplica pe duprafete diferite: metal, lemn, fibra de sticla etc.

 

Pentru mai multe informatii sau pentru a plasa comenzi te invitam sa accesezi pagina de internet a acestui magazin sau sa iei legatura cu reprezentantii acestei companii.}