Te-ai intrebat vreodata de ce pardoseala unor locuinte arata asa bine, de parca abia a fost pusa? Vecinul tau are masa si leagan din fier in gradina, dar nu se vede nici o urma de rugina pe ele? Ei bine, secretul consta in vopsea epoxidica. Cumpara si tu! Ai la dispozitie oferta imbatabila de la firma Tafi Trade!

Vopsea epoxidica pentru metal

Daca vrei sa achizitionezi vopsea epoxidica, este necesar sa o alegi in functie de suprafata pe care o vei aplica, intrucat exista vopsea pentru acoperirea suprafetelor din metal si vopsea pentru protejarea pardoselii. Prima are rol anticoroziv. Cu alte cuvinte, nu permite ca apa sau alti factori sa duca la aparitia ruginei. Tocmai de aceea este recomandata pentru a fi aplicata pe mese si scaune folosite in exteriorul locuintei, pe balustrade si scari, pe ramele si manerele ferestrelor, pe scheletul metalic al sezlongurilor, dar si pe portile de pe terenurile de sport. Bineinteles, acest tip de vopsea epoxidica este ideal si in mediul industrial.

Primul pas in aplicarea lui consta in curatarea suprafetei in cauza si indepartarea prafului, mizeriei si a petelor de grasime. Daca faci acest lucru ca la carte, atunci aplicarea va fi uniforma, fara bule de aer, iar vopseaua nu se va coji. Atunci cand te apuci sa vopsesti, trebuie mai intai sa amesteci cele doua produse pe care le primesti de la Tafi Trade.

De ce sa alegi vopsea epoxidica pentru metal? Iata 3 motive:

– produsul actioneaza ca un fel de bariera intre substantele care corodeaza suportul metalic si acesta;

– te vei folosi de respectiva suprafata din metal o perioada mai indelungata. Fiind protejat de contactul cu apa si unele substante chimice, este de la sine inteles ca metalul va avea o durata de utilizare mai mare;

– poti expune suprafata metalica in medii cu umiditate, fara nici o grija.

Nu uita: atunci cand aplici vopsea epoxidica, temperatura din respectivul spatiu trebuie sa fie mai mare cu 3 grade fata de cea a punctului de roua (condensare apa).

Vopsea epoxidica pentru pardoseala

Aceasta se utilizeaza nu doar in locuinte, ci si in: spatii HoReCa (cu precadere in restaurante), depozite, parcari auto (acolo unde pardoseala e facuta din ciment sau beton), unitati medicale, spatii industriale etc.

Ca si cea pentru metal, vopseaua pentru pardoseala trebuie aplicata pe o suprafata curatata foarte bine in prealabil. Utilizata in straturi groase, ea are o duritate sporita, se curata foarte usor si rezista la schimbarile de pH. Cu alte cuvinte, nu permite ca unele substante sa actioneze negativ asupra pardoselii (cum ar fi solventii, uleiurile si alte substante chimice). Bineinteles, aceasta vopsea epoxidica creste si rezistenta pardoselii la socurile mecanice.

Achizitioneaza vopsea epoxidica, de cea mai buna calitate, de la firma Tafi Trade! In oferta o gasesti in mai multe nuante din paletarul RAL si NCSI. Profita de faptul ca raportul calitate-pret este avantajos! Cumparand acest produs, investesti, de fapt, in lucrurile pentru care o comanzi, implicit faci economie si ai confort sporit.

 

Date de contact

Adresa: Piatra Neamt, bd. Decebal, nr. 35

Telefon: 0730.018.877}