Intretinerea ambarcatiunilor nu a fost niciodata mai simpla. Acum, Nautica Shop va pune la dispozitie cea mai buna vopsea antivegetativa de pe piata, pentru a va intretine in mod corect barca. Pentru amatorii de sporturi de apa, pentru cei care isi iubesc barcile si salupele, vopseaua antivegetativa este solutia ideala pentru intretinerea aspectului perfect al acestora, chiar si peste ani. Magazinul online Nautica Shop vine in sprijinul pasionatilor si impatimitilor de ambarcatiuni si ii ajuta sa le ingrijeasca cu cea mai buna vopsea antivegetativa.

Calitati si proprietati vopsea antivegetativa de la Nautica Shop

Vopseaua antivegetativa, asa cum o recomanda si denumirea, este o vopsea mai speciala, conceputa pentru ambarcatiunile ce intra in contact permanent cu apa. Asadar, vopseaua antivegetativa contine tot felul de ingrediente precum rasini, aditivi, pigmenti dar si solventi, care previn ruginirea si dezvoltarea vegetatiei marine pe aceasta. De asemenea, crustaceele nu mai au nicio sansa sa se fixeze pe partea submersa a barcilor. In acest fel, ambarcatiunea nu va mai suferi din punct de vedere estetic. Aceasta vopsea antivegetativa se usuca foarte repede, de aceea trebuie manuita cu atentie si intr-un timp foarte scurt. Pentru aplicarea vopselei antivegetative, trebuie sa spalati ambarcatiunea sau portiunea ce va fi vopsita cu un jet de apa rece, de inalta presiune, pentru indepartarea resturilor sau depunerilor de vegetatie, scoici, crustacee. Urmeaza matuirea cu ajutorui hartiei abrazive si repararea fisurilor sau a zgarieturilor. Zona ce urmeaza a fi vopsita cu vopseaua antivegetativa se va delimita cu banda adeziva, in mod ideal, apoi se incepe aplicarea propriu-zisa a vopselei, cu pensula, pistol, trafalet, intr-un strat sau in doua straturi. Nu se va vopsi ambarcatiunea pe conditii meteo ce implica umiditate crescuta, precum ceata, ploie, burnita. Magazinul online Nautica Shop comercializeaza mai multe tipuri de vopsea antivegetativa . Vorbim asadar de vopsea antivegetativa PVC si Hypalon, vopsea antivegetativa matrix dura, vopsea antivegetativa Hempel Hard Racing TecCel, vopsea antivegetativa Hard Racing 2.5I, vopsea antivegetativa cu autolustruire Mille White 71150. Fiecare tip de vopsea corespunde unui anume tip de ambarcatiune. Separat, pe Nautica Shop veti gasi si diluanti si grunduri potriviti pentru fiecare tip de vopsea antivegetativa in parte.

Nautica Shop – locul ideal pentru achizitionare vopsea antivegetativa

Cine nu isi doreste ca ambarcatiunea pe care o detine sa fie extrem de bine ingrijita? Vopseaua antivegetativa va ajuta sa va intretineti barca din punct de vedere estetic si nu numai. Magazinul online Nautica Shop va va livra in cel mai scurt timp vopseaua antivegetativa comandata, de cea mai buna calitate, si la un pret avantajos. Nautica-shop.ro vine in ajutorul dvs. cu cele mai bune produse pentru ambarcatiunea dvs. si cu cele mai interesante promotii. Cu totii stim ca intretinerea unei ambarcatiuni nu este un lucru simplu, insa acum se poate numai cu produsele de la Nautica Shop.