zoom

Viziere de protectie – 5 situatii amuzante

Masca de protectie in 2020 este obligatorie in mare parte a tarilor afecatate cu noul Covid 19 – insa cum ar fi ca si viziera de protectie sa fie obligatorie in mare parte in aceasta lupta acerba a umanitatii impotriva extinderii pandemiei.

Nunta si viziere de protectie

Dragii mei, puteti sa va imaginati o nunta unde lautarii vor tine microfonul pe sub vizierele de protectie? Dar nasul cand va dedica o melodie mirilor? Cum ar fi primul dans al mirilor ce are loc la orice nunta cu aceste masti si viziere de protectie? Dar de cupola de flori pe sub care trec mirii la cununia civila? Servirea tuturor oaspetilor de catre ospatari cu viziere de protectie. Fotografii sa poarte viziere in timp ce vor filma?

La mare la munte si viziera de protectie

Un alt exercitiu de imaginatie amuzant legat de vizierele de protectie este purtarea lor in concedii. Cum e sa intrati in apa la mare cu viziere de protectie puse? Sau cum e sa urci pe munte la cel mai inalt varf muntos cu viziera de protectia si cu masca altfel vei primi amenda. Cum e sa dai cu crema de soare pe langa viziera de protectie cand te intinzi la soare pe sezlong? Cum ar fi sa cautati si sa dati comanda de viziere de protectie cu UV 40+? Cum ar fi sa iasa ursu din padure cand sunteti pe poteca in padure iar dvs in loc sa va panicati, o sa ii cereti sa pastreze distanta sociala pentru ca acesta din urma nu poarta nici masca si nici viziera de protectie.

Colindul si vizierele de protectie

Sa ne imaginam ca aceasta masura e valabila si de Craciun. Cum ar fi ca aceste viziere de protectie sa fie obligatorii pentru copii cand ies la colindat? Oare bradul ar trebui sterilizat cand va fi pus in casa? Dar de Mos Craciun si renii sai – oare vor purta viziere de protectie?

Oare va trebui sa dezinfectam cadourile inainte de a le primi?

Sporturile si vizierele de protectie

In ultimii ani in Romania s-au dezvoltat foarte mult implicarea tuturor in maratoane si alte sporturi de amatori. Insa cum ar fi un maraton iar toata lumea sa poarte viziere de protectie cu sponsori pe ea? Tot vorbind despre sponsori, sa ne imaginam sponsorii si fotbalul. Va dati seama cum ar sta un sponsor, o emblema pe o viziera? Dar la 100 metrii garduri? Trebuiesc oare dezinfectate gardurile cand vor fi atinse? Dar despre cupa pentru cei ce iau aurul?

Miss Univers, moda si viziera

Oare cum s-ar desfacura un concurs Miss Univers cu viziere de protectie obligatorii? Ce proba ar face diferenta intre modele? Dar cum ar fi sa apara un brand celebru cu viziere de protectii? LV sau Gucci, Dolce&Gabbana sau Tommy Hilfinger? Prezentarea de la Paris sa aiba loc cu viziere de protectii cu aceste branduri? Nike a scos deja primele modele, deci nu ne-ar mira ca urmatorii sa prinda din urma marele brand sportiv