Dintotdeauna ti-ai dorit o casa doar a ta. Acum a sosit momentul! Compania San Casa din Petresti, Sebes, judetul Alba iti ofera o serie de modele – vile. Zona linistita, peisaj minunat – ce altceva ti-ai mai putea dori. Firma San Casa este proprietarul proiectului complexului Rezidential Eleganta 1 care este alcatuit din 3 blocuri a cate 2- 3 etaje care beneficiaza si de o mansarda, 4 vile ce au la baza stilul inconfundabila sudic – mediterenean.

De ce sa alegi o vila de la San Casa?

San CasaSan Casa iti sa sansa de a avea propria locuinta – chiar vila, intr-o zona linistita, nu foarte departe de oras. Vilele construite recent cu multa atentie sunt echipate cu o infrastructura ca la carte – apa, gaz, centrala termica, proprie, etc, la care putem adauga nelipsitele spatii de joaca destinate copiilor, zona pentru pregatirea unui gratar.

Firma San Casa se poate mandri cu un raport calitate pret foarte bun, ceea ce ii recomanda sa alegi o vila de la ei.

Timpul de realizare al constructiilor, satisfacerea clientilor sa fie doar cateva din atuurile acestora. Eleganta II corespunde si celor mai exigente pretentii, respectand printre altele ultimele standarde si tendinte de viata. Pana la urma ce poate fi mai adecvat unui peisaj transilvan decat o vila luxoasa in aerul sudic, mediteranean? Este aproape imposibil sa nu iti doresti a locui in asemenea imobile, ambianta si frumusetea fiind doar cateva din motivele pentru care ar trebui sa achizitionezi o astfel de casa.

Merita sa locuiesti acolo pentru a povesti tuturor aceasta magnifica experienta. Iar daca mai punem la socoteala privelistea din jur care este absolut superba, iar decoratiunile interioare realizate au fost in trend cu ultimele tendinte, atunci ai o singura varianta la dispozitie: Vila de la San Casa. Cei care pretuiesc valoarea unui camin au inteles ca acesta este sinonim cu Eleganta.

San Casa – construieste pentru tine, pentru familia ta.

Te vei simti in largul tau in noua ta casa fara sa mai duci grija vecinilor care se trezesc cu noaptea in cap, care fac curatenie sau gatesc. Bucura-te din plin alaturi de familie in sanul familiei tale! Firma o puteti gasi pe Str 1 Mai nr 308 in Petresti, judetul Alba. Compania abia asteapta sa ii calci pragul. In cazul in care ai nelamuriri sau alte tipuri de intrebari, chiar sugestii nu ezita sa ii contactezi. Impreuna veti gasi solutia ideala pentru un camin cat mai placut.

San Casa – casa ta, casa familiei tale – ofera-ti sansa de a locui in unul dintre cele mai frumoase complexe din tara. San Casa a luat fiinta din dorinta de a oferi oamenilor locuinte de calitate si serioziate in orice tranzactie imobiliara ce este realizata. Prin toate acestea si multe altele San Casa si-a castigat respectul randul clientilor sai, incuranjandu-te chiar sa recomandati si altor persoane care isi doresc un apartament sau o vila sa vina pentru la ei pentru a beneficia de acceasi oferta de locuinte de care pe care ai avut-o si tu.

Cand ne mutam?

Alte articole la fel de interesante poti citi accesand urmatorul link aici.

 

 } else {