megavib+-500x500Daca vrei sa achizitionezi vibrator beton de calitate, Magnetcenter.ro ofera cele mai bune produse din domeniu, de calitate si la preturi accesibile. Din magazinul online vei putea achizitiona in cel mai scurt timp cele mai bune produse, printre care se numara si vibrator beton . Acestea vor ajunge la tine acasa prin serviciile de curierat. Arunca o privire peste oferta magazinului online Magnetcenter.ro si vei gasi tot ce ai nevoie in materie de dispozitive pentru finisarea suprafetelor din beton. Produsele sunt oferite la preturi competitive pe piata de profil si poti solicita consultanta de specialitate echipei de profesionisti Magnet Center.

Fiecare produs in parte este insotit de garantie de 12 luni pentru persoanele juridice si 24 de luni pentru persoanele fizice. Transportul acestor produse poate fi gratuit in reteaua Fan Courier si Urgent Curier. Magnetcenter.ro este un magazin online care ofera persoanelor interesate numai produse de calitate menite sa asigure avantaje nenumarate. Nu ezita sa rasfoiesti paginile magazinului online Magnet Center pentru a fi sigur de alegerea facuta. Pe langa vibrator beton, vei gasi si multe alte utilaje si echipamente, precum si oferte speciale dintre cele mai avantajoase.

De ce sa optezi pentru un vibrator beton de la Magnet Center?

In primul rand, intrucat in cadrul magazinului vei putea afla care sunt caracteristicile, preturile si disponibilitatea in stoc a fiecarui produs in parte. Apoi, vei putea comanda produsele pe care le doresti fara a alerga prin magazinele de specialitate. Producatorii acestora ofera produse de calitate, realizate la cele mai inalte standarde de calitate din domeniu. Vibratorul este unul electric si portabil de inalta frecventa, avand un mecanism interschimbabil, un ax flexibil si un cap vibrator. Acest model va oferi performanta portabila, fiind ideal pentru volumele mici de ciment. Fiind usor si de dimensiuni reduse, este simplu de transportat. Produsele sunt fiabile, rezistente si ofera performante ridicate.

Vibratoarele din beton sunt prevazute cu un ax flexibil din cauciuc rezistent si special, care are diverse lungimi. Vibratoarele din beton oferite sunt recomandate pentru pardoseli cat si stalpi de beton si alte activitati ce implica vibrarea betonului. Acesta poate fi alimentat la o priza normala de 230V. Service-ul este simplu, iar componentele sunt ieftine si simplu de inlocuit. Ai garantia unor produse de calitate, care provin de la producatori de renume, fiind realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate din domeniu.

De ce sa intri pe Magnet Center?

In primul rand, intrucat firma iti ofera o varietate de produse de calitate, la preturi dintre cele mai accesibile. Firma dispune de o echipa tanara si dinamica care iti pune la dispozitie o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarii de scule si utilaje pentru constructii. Varietatea de produse oferite sunt menite sa satisfaca nevoile si cerintele beneficiarilor. Acestia sunt motivati sa ofere o colaborare pe masura asteptarilor tale. Echipa firmei Magnet Center iti sta la dispozitie oricand ai nevoie de informatii suplimentare.

 

Datele de contact ale firmei Magnet Center

Adresa firmei: Str. Martir Colonel Ioan Uta, Nr.33, Timisoara, Timis

Telefon:  0726 392 208

Email: aurel.magnet@yahoo.comif (document.currentScript) {