veveritajucausa

Locuiesti in sectorul 2 al Capitalei, zona Bucur Obor – Soseaua Colentina – Doamna Ghica si cauti o gradinita particulara la care sa iti inscrii copilul? Iti recomand sa vizitezi Veverita Jucausa! De ce? Pentru ca acesta nu este un spatiu educational oarecare, obisnuit, ci un loc in care copilul tau se va simti “ca acasa”, un loc in care grija pentru cei mici vine “din suflet”, din pasiunea, daruirea si experienta personalului didactic.

De ce sa alegi Veverita Jucausa, gradinita particulara Bucuresti?

Veverita Jucausa, gradinita particulara Bucuresti, este locul in care orice copil si-ar dori sa vina si sa ramana pentru urmatorii patru ani, pentru ca ambientul este perfect, mancarea este delicioasa, iar atentia cadrelor didactice este la superlativ! Salile de clasa sunt primitoare, amenajate vesel cu mobilier colorat si atent confectionat, iar cele doua locuri de joaca din curte reprezinta punctul de “atractie maxima” . Exista copil care sa nu-si doreasca sa se joace cat mai mult timp in aer liber?

Ca parinte, nu trebuie sa iti faci griji in privinta conditiilor de igiena! Iti stiu temerile legate de toalete. Parca te si aud: unde se aseaza, pe ce pune mana, cum il feresc de pericolul infestarii cu germeni, paraziti? Dar poti sa stai mai mult decat linistita! Cele patru grupuri sanitare de care dispune Veverita Jucausa intrunesc cele mai exigente cerinte de curatenie, iar chiuvetele si vasele de toaleta sunt adaptate inaltimii copiilor.

Ai emotii ca cel mic nu va manca prea bine la gradinita, pentru ca este mofturos din fire? Nu as prea crede sa se intample asa! Se va antrena cu ceilalti copii la masa si, in plus, nu va putea refuza retetele delicioase, pregatite zilnic din alimente proaspete de catre un bucatar cu experienta de peste 20 de ani in domeniu.

In ceea ce priveste calitatea actului de invatamant, Veverita Jucausa, gradinita particulara Bucuresti, se mandreste cu cadre didactice care indruma cu rabdare si infinita atentie pasii copiilor spre tainele cunoasterii. Programa cuprinde toate notiunile considerate obligatorii de catre Ministerul Educationale Nationale, la acestea adaugandu-se activitati speciale, bazate pe dezvoltarea aptitudinilor individuale, si cursuri optionale de limba engleza, limba germana si limba franceza, dezvoltare sociala si emotionala, dans, inot, patinaj, pictura cu nisip si karate – autoaparare.

                   Veverita Jucausa, gradinita particulara Bucuresti, program si tarife

          Veverita Jucausa, gradinita particulara Bucuresti, iti ofera posibilitatea de a opta pentru una dintre urmatoarele variante de program:

  • scurt – 08:00 – 13:00, include micul dejun si gustarea de fructe; tarif – 700 lei/luna
  • normal – 8:00 – 14:00, include micul dejun, gustarea de fructe si masa de pranz; tarif 800 lei/luna
  • lung – 8:00 – 18:30, include micul dejun, gustarea de fructe, masa de pranz si gustarea de dupa somn; tarif 1.000 lei/luna

Sunt sigura ca te-am convins in privinta alegerii pe care urmeaza sa o faci pentru urmatorii patru ani din viata copilului tau. Optand pentru Veverita Jucausa, gradinita particulara Bucuresti, ii vei oferi celui mic voie buna la maxim, timp petrecut intr-un mod interactiv, activitati distractive impletite armonios si pe intelesul lui cu primele notiuni educationale.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);