tigara electronica

tigara electronicaCu toate ca efectele nocive ale fumatului sunt cunoscute si discutate peste tot, tot mai multe persoane fumeaza. Din pacate, la noi in tara, numarul tinerilor sub 15 ani care se apuca de fumat este tot mai mare de la an la an. Statisticile au demonstrat ca un fumator pierde aproximativ 14 ani din viata din cauza ca fumeaza.

O tigara contine peste 4800 de ingrediente, iar atunci cand fumam, 200 de compusi chimici ajung in plamanii nostri, afectandu-ne intreg organismul. Peste 15 tipuri de cancer sunt provocate de fumat, printre acestea numarandu-se: cancerul de pancreas, pulmonar, col uterin, de stomac, gat etc.

Pentru a veni in ajutorul celor care lupta si isi doresc sa renunte la fumat, cercetatorii au inventat in urma cu mai multi ani tigara electronica. Datorita utilizarii acesteia, unele persoane care au fumat multi ani, chiar si doua pachete de tigari pe zi, au reusit sa renunte complet la fumat.

Vapshop- cea mai buna alegere daca vreti sa scapati de fumat cu tigara electronica

Daca vreti sa va cumparati o tigara electronica deoarece v-ati saturat sa cheltuiti sume importante pe tigari si aveti deja probleme de sanatate, puteti opta pentru magazinul online vapshop.ro

Acest magazin va propune trei tipuri de tigari electronice:

Tigari electronice eGo

Tigari electronice EVOD

Tigari electronice Premium

Indiferent pentru ce tigara electronica optati, trebuie sa stiti ca acest magazine colaboreaza cu producatori renumiti, specializati in domeniul tigarilor electronice. Printre colaboratorii magazinul vapshop.ro se numara: Vision, Aspire, Sailebao si Kangertech.

 Sugestii pentru a va putea alege tigara electronica potrivita

Tigara electronica Kanger EMOW Mega– este un produs 100% original, care poate fi utilizat atat de incepatori, cat si de experimentati. Pachetul are in componenta sa: o baterie EVOD W 1600 m Ah, un atomizer Kanger EMOW Mega BDC, 5 rezistente Kanger BDC, un incarcator USB, manual de instructiuni si un adaptor priza.

Utilizatorul are posibilitatea de a regal in 5 trepte fluxul de aer care poate fi inhalat; datorita celor 4 ferestre de sticla cu care este prevazuta tigara electronica, se poate urmari in permanenta nivelul lichidului. Costurile de intretinere pentru aceasta tigara electronica sunt foarte mici.

Joyetech Ego ONE XL 200 mAh- are o baterie de 2200 mAh, un atomizor Ego One 2,5 ml, un cablu micro USB, doua rezistente si un adaptor de priza pentru incarcare rapida 1A. Are functia on/off si afiseaza nivelul de incarcare a bateriei.

Aspire Premium Kit– este un produs 100%. Este format dintr-o baterie Aspire CF W+ un atomizer Nautilus Mini. Bateria poate fi reglata pe orice voltaj cuprins in intervalul 3.3 V si 4.8 V, prin simpla rotire a butonului in forma de rotita.

 Folositi tigara eletronica si puteti renunta definitiv la fumat

Nu mai amanati lupta impotriva lasarii de fumat si incercati sa folositi tigara eletronica. Va trebuie multa vointa, rabdare, perseverenta si la final veti putea afirma: AM REUSIT! Vapshop poate fi un partener de incredere pentru dumneavoastra. In ceea ce priveste preturile, acestea difera destul de mult in functie de tipul de tigara electronica pentru care optati si de caracteristicile si dotarile acesteia.}