82012 2Daca in domeniul de activitate iti sunt necesare cuplaje electromagnetice de buna calitate, atunci trebuie sa te orientezi asupra unei companii responsabile, asa cum este Uzinrom Holding. Important de mentionat este faptul ca preturile solicitate sunt extrem de avantajoase. Pentru a beneficia de produse superioare fara sa fie nevoie sa investesti prea mult ar trebui sa afli de oferta companiei.

Ai nevoie de cuplaje electromagnetice?

Compania Uzinrom Holding este recunoscuta pentru calitatea produselor si pentru preturile accesibile pe care le solicita. Infiintata in anul 2012 compania a reusit sa se dezvolte destul de repede, in prezent fiind considerata o companie de top pe piata de specialitate. Oferta este variata si cuprinde produse autohtone, dar si de import, fabricate de companii renumite in tara si peste hotare. Clientii pot comanda atat cuplaje electromagnetice, cat si alte aparataje electrice de foarte buna calitate. Fiecare produs vine insotit de un certificat de garantie.

Din categoria de cuplaje electromagnetice compania detine modelele ce utilizeaza lamele din otel, strat sinterizat sau dantura frontala. Acestea pot functiona in mediu uscat sau cu ulei.

La Uzinrom Holding gasesti cuplaje electromagnetice

Pe piata de specialitate exista diferite tipuri de cuplaje ce difera prin diferite specificatii. Cuplajele electromagnetice sunt acele cuplaje in cadrul carora momentul de torsiune se transfera prin intermediul fortelor electromagnetice. Aceste cuplaje electromagnetice sunt utilizate pentru masini unelte si se instaleaza pe arbore sau pe flanza. Despre alimentare se poate spune ca se realizeaza cu ajutorul unei cleme de conexiuni. Daca nu stii ce produs se potriveste cel mai bine cu nevoile tale, atunci te poti adresa expertilor din cadrul Uzinrom Holding. Ei cunosc toate specificatiile tehnice si stiu sa-ti recomande cele mai potrivite articole.

In general modelele de cuplaje electromagnetice difera prin marime, prin valoarea curentului nominal sau prin valoarea turatiei maxime. Pentru majoritatea produselor comercializate de Uzinrom Holding exista detalii tehnice care prezinta informatii suplimentare legate de respectivele produse. Pentru a achizitiona produsele dorite ia legatura cu compania Uzinrom Holding. Comenzile vor fi expediate in cele mai bune conditii astfel incat sa ajunga la destinatie in perfecta stare. Toate produsele beneficiaza de certificate de garantie. Prin urmare nu trebuie sa te ingrijorezi daca in timp produsul cedeaza.

Daca ai nevoie de echipamente performante care sa nu te coste prea mult, atunci este cazul sa te interesezi de oferta celor de la Uzinrom Holding. Compania garanteaza ca preturile solicitate sunt cu 10% mai mici in comparatie cu preturile solicitate de producator. In functie de cantitatea de produse comandate se realizeaza si discounturi considerabile. Pentru a prezenta oferta completa Uzinrom Holding detine pagina online Uzinrom.ro. Aici ai posibilitatea sa vezi toate produsele pe care compania le comercializeaza. Vino la sediul firmei din Bucuresti, Str. Mizil Nr.3C, Corp C1, Camera 314, Sector 3 pentru detalii amanuntite. Pentru informatii suplimentare trimite un email la adresa office@uzinrom.ro sau suna la numarul de telefon 0741.313.102. O echipa responsabila te va ajuta sa alegi produsele care se potrivesc cel mai bine cu necesitatile tale. Comanda cuplaje electromagnetice sau alte echipamente de care consideri ca ai nevoie.}