parchet lemn masiv

parchet lemn masiv

Cand dorim sa realizam o schimbare in viata noastra reamenajarea locuintei poate sa constituie de cele mai multe ori o binevenita optiune. In materie de amenajari interioare exista in zilele noastre o multitudine de optiuni, tocmai de aceea aceasta alegere nu este intotdeauna cel mai usor lucru. Exact la fel stau lucrurile si in materie de pardoseli. Sfatul expertilor in acest domeniu este ca un parchet lemn masiv reprezinta o simbioza perfecta intre durabil practic si stilat. Lemnul de esenta tare ce este utilizat in fabricarea acestui tip de pardoseala este in masura sa aduca oricarei incaperi in care este montat un plus binevenit de caldura si eleganta.

Toc ce avem de stiut inainte sa achizitionam un parchet lemn masiv

Exista mai multe aspecte ce trebuie luate in considerare cand ne gandim sa achizitionam un parchet lemn masiv. In primul rand trebuie tinut cont de durabilitatea superioara a acestuia ce izvoraste din materiile prime ce sunt utilizate la fabricarea lui. Totodata, un parchet lemn masiv are calitati termoizolante foarte bune, iar acestea se manifesta mai ales in lunile geroase ale iernii cand va diminua pierderile de energie termica.

Astfel ca, va contribui la diminuarea facturii de intretinere, realizand in acest fel o binevenita economie de ordin financiar. Totodata in lunile calduroase ale verii, incaperile unde acest tip de pardoseala va fi montat, vor asigura un plus de racoare, sporind confortul celor care utilizeaza respectiva camera. Totodata, trebuie sa ne asiguram ca ne indreptam doar catre specialisti in domeniu, pentru a fi in masura sa ne bucuram de toate avantajele ce rezulta din optarea pentru un parchet masiv de calitate. O astfel de companie se poate gasi si pe www.forestaprod.ro. Specialistii companiei se vor ocupa de la etapa efectuarii masuratorilor si pana la montajul in mod profesionist a acestuia, in concordanta cu toate normele si rigorile specific acestui domeniu.

Cateva sfaturi pentru intretinerea corecta a unui parchet lemn masiv

Ca sa fim in masura sa ne bucuram o perioada cat mai indelungata de timp de un parchet lemn masiv, este bine sa urmam cateva indicatii legate de corecta intretinere a acestuia. Pentru alte sfaturi in acest domeniu, trebuie apelat la profesionisti in domeniu cum sunt si cei de pe www.forestaprod.ro. Astfel, la intrarea incaperilor unde este montat parchet lemn masiv, este bine sa asezam un covoras ca lumea ce intra sa il poata utiliza. Totodata, acest tip de pardoseala se va curata ori de cate ori va fi nevoie, utilizand un mop usor umed, iar dupa aceasta, suprafata trebuie lasata sa se usuce in mod natural. Un mare avantaj al unui parchet lemn masiv este si ca se poate reconditiona ori de cate ori este nevoie, o slefuire a acestuia fiind suficienta. Nu in ultimul rand, in mod periodic, este bine sa se aplice un strat de lac ce va avea rolul de a reda frumusetea acestuia, asigurand in acelasi timp si un strat protector.

Alegeti inteligent cand vine vorba despre optiunile in materie de pardoseala. Alegeti un parchet lemn masiv de calitate la preturi corecte de la www.forestaprod.ro.