a6a9d18ecddd54fc8ae34810a35aa369Persoanele care au afaceri in domeniul cresterii animalelor sau al pasarilor pot spune ca munca lor este destul de solicitanta, dar le aduce si satisfactii. Pentru ca o astfel de afacere sa functioneze e nevoie de o anumita baza materiala, de personal pregatit sa faca fata activitatilor zilnice si de a o anumita disciplina. Daca in alte domenii lucrurile pot fi amanate de pe o zi pe alta, cand vine vorba de cresterea animalelor nu poti lasa pe maine ce trebuie sa faci azi. Animalele trebuie sa fie hranite in fiecare zi la orele potrivite si adaposturile lor trebuie sa fie curatate.

Hrana animalelor trebuie sa fie intotdeauna de calitate pentru ca ele sa fie sanatoase. Pasarile si animalele trebuie sa consume alimente potrivite varstei lor, starii de sanatate si fiecarei perioade a anului. Nici cantitatea de mancare pusa la dispozitia lor nu ar trebui sa fie aleasa intamplator. Un crescator de animale sau de pasari poate sa fie de multe ori pus in situatia de a cere ajutorul unui medic veterinar, nu doar pentru ingrijirea celor bolnave, ci si pentru stabilirea unui plan alimentar atat pentru ele, cat si pentru cele sanatoase.

Munca in agricultura si in domeniul cresterii animalelor poate sa fie cu adevarat complicata daca nu folosesti utilaje si echipamente performante. Compania Ecotec comercializeaza separatoare dejectii si alte utilaje de care crescatorii de animale au atat de mare nevoie.

Separatoare dejectii, utilaje performante care simplifica activitatea crescatorilor de animale si de pasari

Fondata in anul 1996, firma Ecotec din Sibiu comercializeaza separatoare dejectii si alte echipamente asemanatoare care sunt de mare ajutor pentru cei care lucreaza in domeniul cresterii animalelor. De la Ecotec ei pot sa cumpere separatoare dejectii de foarte buna calitate. Acestea sunt prese care separa dejectiile lichide si semisolide ale suinelor, pasarilor si bovinelor, dar si solidele din resturi de abator si aplicatii industriale.

Printre produsele care pot fi cumparate de la Ecotec se numara pompele submersibile, fabricile de biogaz modulare, pompele verticale cu tocator, injectoarele pentru cisterne, pompele cu pistoane rotative, cisternele pentru transportul dejectiilor, pompele centrifugale, bazinele pentru stocarea dejectiilor, separatoarele de dejectii si mixerele industriale.

Cum functioneaza echipamentele numite separatoare dejectii?

Separatoarele de dejectii sunt utilaje moderne care functioneaza pe baza unei tehnologii performante folosite in acest moment in multe locuri din lume. Sunt accesibile ca pret si sunt o modalitate eficienta de a gestiona dejectiile pasarilor, bovinelor si suinelor.

Fiecare echipament de acest fel are o capacitate de separare a dejectiilor care ajunge la 20 de metri cubi intr-o ora. Sunt prevazute cu o sita cilindrica ce se curata singura, avand in componenta ei bare de otel.

Reductorul si separatorul au intre ele o camera de protectie. Aceasta impiedica patrunderea apei. Dimensiunile sitelor sunt de 0,5-0,75-1mm.

Separatoarele de dejectii au la baza picioare de inox care le asigura stabilitatea. La aceasta stabilitate contribuie si lagarele de sprijin pentru axul melcului. Acestea previn si uzura echipamentului.

Separatoarele au o rata de retinere de 50%.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);