Banner-3-970x2501Ai nevoie de usi de interior ieftine, dar de calitate? Ai vrea sa gasesti o firma profesionista care sa-ti ofere o varietate de modele la preturi accesibile? Nu mai cauta! Firma Deko Doors iti sta la dispozitie cu o gama variata de usi de interior din materiale de calitate.

Poti avea usi de interior ieftine la comanda cu un minim de efort. Viziteaza magazinele Deko Doors din Medias, Cluj-Napoca , Galati, Satu Mare, Brasov sau Bucuresti si alege modelele care iti plac in functie de preferintele tale. Specialistii Deko Doors te pot ajuta cu sfaturi si informatii pentru ca tu sa faci alegerea cea mai buna.

Produse oferite de Deko Doors

  • Gama Standard (Standard, Standard Decupat, Gama Standard Sticla)
  • Gama Lifestyle (Intarsia, Trend)
  • Gama Stil
  • Gama Royal
  • Gama Elegance

Cum sa alegi usi de interior la comanda?

Trebuie sa contactezi firma Deko Doors cu cel putin o luna jumate inainte de a finaliza lucrarile de finisaj. Stabileste dinainte de ce modele de usi ai nevoie (normale, culisante, duble, etc) si ce culoare.  Intreaba reprezentantul Deko Doors tot ce ai nevoie sa stii: detalii tehnice despre usi, termenul de livrare, cere un catalog cu toate produsele firmei, intreaba ce servicii ofera (masuratori, transport, montare, etc) si ce include pretul final.

Dupa ce toate aceste detalii sunt stabilite, un reprezentant Deko Doors va veni sa ia masuratorile necesare si sa verifice daca usile pe care le doresti sunt potrivite cu tipul de perete (de exemplu usile culisante nu pot fi montate pe pereti de rigips deoarece nu vor putea sa sustina greutatea usii). Dupa s-au determinat masuratorile si modelele de usi, inainte de comanda finala va trebui sa te intalnesti cu vanzatorul si sa semnati contractul unde vor fi mentionate culoarea, feroneria si modele usilor.

De ce sa alegi firma Deko Doors?

  • Gasesti usi de calitate superioara
  • Usile sunt fabricate de producatori din Elvetia si Germania
  • Firma cu experienta de mai bine de 12 ani in domeniu
  • Ofera distributie si montare
  • Consultanta si transport gratuit

Alegerea usilor de interior este mai dificila decat pare. Alegerea designului, a culorii, a materialului, al tipului de deschidere, toate acestea sunt factori ce necesita multa atentie, analiza si timp de gandire.  De aceea firma Deko Doors ofera consulanta gratuita. Unul din expertii firmei iti sta la dispozitie pentru a raspunde prompt oricaror intrebari, iar echipa tehnica monteaza rapid si eficient orice tip de usa pe orice tip de zid sau suprafata.

La Deko Doors poti gasi usi de interior ieftine in functie de cerintele tale. Doar discutand cu un reprezentant Deko Doors si consultand catalogul cu cele peste 1000 de modele de uși din sticla si lemn, vei putea sa iei deciziile corecte. Cu o experienta de mai bine de 12 ani in domeniu, firma Deko Doors nu este doar unic importator al unei game variate de modele de usi de calitate, ci si un expert in oferirea de usi de interior ieftine.} else {