image2991Daca vreti sa cumparati uscatoare aer comprimat, este evident ca sunteti in cautarea unei firme de incredere si serioase, care sa merite banii dumneavoastra. Cu totii ne dorim sa beneficiem de servicii de calitate si de produse pe care sa le folosim cat mai mult timp, insa, din pacate, traind intr-o societate de consum, majoritatea lucrurilor nu sunt facute pentru a dura foarte multe. Totusi, mai exista si exceptii. Firma P.H. Hidro Pneumatic este un exemplu in acest sens, oferindu-va uscatoare aer comprimat de cea mai buna calitate, pe care sa le puteti folosi o perioada indelungata.

Sa facem cunostinta cu firma P.H. Hidro Pneumatic de la care puteti cumpara uscatoare aer comprimat

Aceasta firma si-a inceput activitatea in urma cu 19 ani, fiind localizata in Bucuresti. P.H. Hidro Pneumatic a fost primul distribuitor al marelui si renumitului concern American Parker Hannifin la noi in tara. Firma P.H. Hidro Pneumatic va ofera echipamente pneumatice si hidraulice, inclusive uscatoare aer comprimat, realizate de concernul american, care ocupa o pozitie de top in productia de componente pentru sisteme si actionari. In anul 2005, firma a obtinut certificarea ISO 9001, care ii permite comercializarea de aparatura, productie, proiectare, service, reparare si chiar montaj grupuri hidraulice. Firma asigura service pentru sertizare furtunuri, actionari electrice rotative si liniare, servicii de filtrare etc. Preturile practicate de firma bucuresteana, sunt avantajoase, indiferent daca sunteti persoane fizice sau juridice. Datorita experientei sale indelungate,  firma este una solicitata de numerosi clienti atat din Capitala, cat si din intreaga tara.

Sa aflam mai multe despre uscatoare aer comprimat

Astfel de uscatoare aer comprimat utilizeaza un circuit al agnetilor frigorifici in care evaporatorul este un schimbator de caldura aer comprimar-freon. Pe piata, exista in prezent uscatoare aer comprimat care au o capacitate variata intre 0,3 si 300m3/minut. Aceste modele de uscatoare aer comprimat sunt foarte usor de folosit, se instaleaza destul de simplu si cheltuielile de intretinere sau de service sunt minime. Trebuie mentionat ca aceste uscatoare aer comprimat sunt foarte utile pentru tratarea aerului, avand ca scop protejarea sculelor, instalatiei si echipamentelor pneumatice. Produsele pe care vi le ofera firma bucuresteana P.H. Hidro Pneumatic sunt de cea mai buna calitate, primiti garantie atunci cand le cumparati si bineinteles vi se va explica exact cum trebuie folosite.

Cum puteti sa cumparati in conditii avantajoase uscatoare aer comprimat?

Oferta propusa de aceasta firma este una care merita analizata si de care puteti tine cont, in cazul in care va intereseaza cumpararea de uscatoare aer comprimat. Tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa luati legatura cu echipa P.H. Hidro Pneumatic., prin telefon, fax sau e-mail. De asemenea, pentru mai multe informatii privind activitatea, produsele si serviciile puse la dispozitie, puteti accesa site-ul phhidro.ro. Acum, nu mai trebuie sa pierdeti timp pretios pentru a cauta uscatoare aer comprimat, datorita firmei P.H. Hidro Pneumatic. Pentru a fi mai aproape de clientii sai, aceasta firma a deschis magazine in Capitala, Galati si urmeaza ca si Sibiul sa beneficieze de ofertele sale avantajoase, prin deschiderea in viitorul apropiat a unui magazin in municipiul resedinta de judet.} else {