6b7004332e641dc83d3759dbc44f278f

Indiferent daca sunteti producator, reparator sau doar utilizator de masini si utilaje cu actionare hidraulica, pneumatica sau electromecanica, compania P.H. Hidro Pneumatic, din Bucuresti, va poate sustine in activitatea dumneavostra, punandu-va la dispozitie echipamente ultraperformante, marca Parker Hannfin (concern american ce ocupa pozitia de lider mondial in domeniu). Printre produsele comercializate se numara si cele pentru prepararea si uscarea aerului, respectiv: uscatoare aer comprimat, filtre de aer si gaz, lubrificatoare,  regulatoare de presiune.

                    Caracteristici uscatoare aer comprimat Parker Hannfin

Sistemele Parker de aer curat fac mai usoara protejarea echipamentelor, reduc costurile de intretinere si maximizeaza performantele instalatiilor de aer comprimat. Au un inalt grad de eficienta, iar filtrele cu caracteristici complete si regulatoarele sunt dotate cu optiuni standard sau cu optiuni speciale cum ar fi autopurjarea si autodrenajul.

Usor de instalat si de folosit, modelele de uscatoare aer comprimat oferite de P.H. Hidro Pneumatic necesita lucrari minime de intretinere dar si de service, in cazul respectarii conditiilor de exploatare recomandate de producator.

                   Modele uscatoare aer comprimat in oferta P.H. Hidro Pneumatic

Tratarea eficienta, de calitate, a aerului comprimat incepe cu uscarea. P.H. Hidro Pneumatic va pune la dispozitie o gama larga de uscatoare aer comprimat, cu diverse principii de functionare, care furnizeaza aer comprimat adaptat cerintelor aplicatiei, corespunzator solicitarilor de calitate (de exemplu, “punct de roua” sub presiune si debit livrat).

Pentru o alegere inspirata, in functie de necesitati si sectorul in care urmeaza a fi utilizate, reprezentantii companiei va stau la dispozitie cu orice tip de informatii tehnice si consultanta de specialitate despre modelele disponibile de uscatoare aer comprimat marca Parker Hannfin.

Uscatoare aer comprimat cu membrana – “puncte forte”: low cost, intretinere minima si inalta performanta de filtrare. Sunt alegerea ideala pentru aplicatiile fixe sau mobile (containere, camioane) unde spatiul este limitat ori unde aerul comprimat necesita uscare suplimentara. Sunt extrem de eficiente si ca uscatoare la utilizatorul final pentru uscarea unor cantitati mici de aer comprimat, putand fi instalate imediat inainte de consumator (ex. – o masina CNC/cu comanda numerica).

Uscatoare cu refrigerare si economie de energie – potrivite pentru toti consumatorii industriali, caracterizate prin fiabilitate, eficienta, dimensiune compacta si greutate redusa. Sunt utilizate, in general, pentru tratarea “normala” a aerului de lucru si a aerului de comanda, asigurand un punct de roua sub presiune de minim +3 grade Celsius.

Uscatoare cu absorbtie, cu regenerare rece sau calda – folosite la tratarea aerului pentru aplicatiile care solicita un aer deosebit de uscat, precum cele din industria electronica, alimentara si a bauturilor nealcoolice, in sistemele expuse  la temperaturi scazute si in sistemele care asigura aerul de proces – industria farmaceutica (punct de roua sub presiune de pana la -70 grade Celsius).

Uscatoare Desiccant – reduc punctul de condensare atmosferica a aerului comprimat fara atentia/interventia operatorului, au canale de scurgere automata, indicator de umiditate, indicator de presiune diferentiala si de control.

Uscatoare Hybrid – combina marele avantaj al uscatoarelor cu refrigerare moderne de economisire a energiei, cu un punct de roua sub presiune extrem de redus al uscatoarelor cu absorbtie.

            Uscatoare de gaze naturale - HDK - CNG de inalta presiune prin absorbtie.

Indiferent de modelul de uscatoare aer comprimat de care aveti nevoie, puteti fi sigur ca, prin colaborarea cu P.H. Hidro Pneumatic, alegerea dumneavostra va purta “eticheta” calitatii la superlativ!