9ccb97e37710da74ef4042ccc223f5afCauti o gradinita unde copilul tau sa se simta bine si sa invete lucruri noi? Atunci apeleaza la „Ursuletul de Plus”, gradinita din Bucuresti unde micutul tau va fi inconjurat de copii de varsta lui, se va juca si va afla lucruri interesante. In plus in cadrul acestei gradinite se preda limba engleza lucru care ii va prinde bine in viitor. Gradinita predare engleza este alegerea cea mai buna pe care poti sa o faci.

Cauti o gradinita predare engleza? „Ursuletul de Plus” este solutia ideala

„Ursuletul de Plus” este o gradinita particulara pentru copiii de la 2 pana la 7 ani. In functie de preferinte, parintii pot alege pentru micutii lor cursuri de limba engleza, activitati matematice, cunoasterea mediului, dans modern, sah, aikido, origami, pictura, si lista poate continua. In plus gradinita „Ursuletul de Plus” ofera si programul after school pentru copiii de clasele I-IV.

Aceasta gradinita predare engleza iti va ajuta copilul sa se descurce in viata, sa cunoasca lucruri interesante si sa-si dezvolte potentialul. Predarea limbii engleze este un mare avantaj de care va beneficia micutul tau. Cunoasterea unei limbi straine este un mare beneficiu si il va ajuta in viitor sa se descurce mult mai usor.

Gradinita predare engleza – locul unde copilul tau va invata multe lucruri noi

Copiii cu varste fragede capteaza mai usor informatia si o retin cu usurinta. Asta se intampla si cu limba engleza. Desi nu este o limba straina usoara, copiii au capacitatea de concentrare mult mai mare si percep mai usor noutatile, pe care le retin un timp indelungat datorita memoriei proaspete si vocabularului in formare.

Se intampla de multe ori ca din cauza serviciului sa nu ai suficient timp liber sa iti educi copilul asa cum iti doresti. Pentru astfel de situatii exista si gradinitele particulare, in care se afla personal claificat responsabil de educatia si buna purtare a micutilor. „Ursuletul de Plus” este o astfel de gradinita. Este locul in care copilul se simte bine in compania altor micuti de varsta lui, locul in care practica activitati diferite si isi dezvolta abilitatile si cunostintele. Este un loc ideal in care sa isi petreaca orele in care tu esti plecat la servici. Copilul tau va avea parte de atentia de care are nevoie. Programul este lejer si ii permite micutului sa se si odihneasca.

Aceasta gradinita predare engleza este o alegere inspirata la care multi parinti au apelat. Acestia sunt multumiti de conditiile in care sunt crescuti copiii si mediul in care se joaca. Personalul care se ocupa de educatia micutilor este instruit corespunzator si este format din persoane responsabile si foarte atente.

Daca vrei sa ii oferi micutului tau atentia de care are nevoie atunci inscrie-l la gradinita particulara „Ursuletul de Plus”. Beneficiezi de tarife atractive si foarte mici in comparatie cu beneficiile asigurate micutului tau. Pentru a intra in legatura cu administratia gradinitei, apeleaza la numarul de telefon 0314.374.744, sau trimite un email la adresa office@ursuletuldeplus.ro. Inscrie-ti chiar azi copilul la gradinita predare engleza „Ursuletul de Plus”.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);