knebel1Abuzul de resurse naturale dauneaza grav mediului inconjurator! Conforul are alternative ECO. Vorbim despre tehnologii de ultima ora create special pentru a furniza caldura in spatii rezidentiale si nu numai. Gratie beneficiilor pe care le asigura, sistemele de incalzire ecologice s-au impus rapid pe piata, astazi fiind utilizate de milioane de oameni din intreaga lume.

Printre cele mai in voga sisteme incalzire ecologice se numara: panourile cu incalzire in infrarosu, radiatoare cu infrarosu, pompe pentru apa calda menajera si panourile solare. Le gasesti pe toate in oferta UnicMar New Energy, companie ce are ca principal domeniu de activitate productia si furnizarea unei game vaste de echipamente din domeniul energiei regenerabile.

Sistemele de incalzire ecologice puse la dispozitie de UnicMar New Energy reprezinta o solutie inteligenta la solutiile clasice de incalzire. Concepute pe baza celor mai noi descoperiri in domeniu, sistemele de incalzire ECO reduc considerabil costurile, mentin o umiditate optima si constanta a aerului, au design inovator si cel mai important, nu polueaza aerul!

In plus, pretul sistemelor este unul competitiv si accesibil oricui doreste abordarea unui nou concept in materie de confort!

UnicMar New Energy iti furnizeaza confortul la superlativ. Consulta gama de sisteme incalzire ecologice pe www.unicmar.ro.

Sisteme incalzire ecologice-Concepte revolutionare pentru furnizarea confortului

Legile naturii in perfecta armonie cu tehnologia de varf. Asa pot fi descrise, pe scurt, sistemele de incalzire ecologice. Prietenoase cu mediul inconjurator, atente la consum si desebit de eficiente in ceea ce priveste furnizarea confortului, sistemele ecologice de incalzire reprezinta investitia momentului. Si nu intamplator!

Cele mai in voga tipuri sisteme de incalzire ecologice

Panouri radiante infrarosu: emit radiatii termice in spectrul infrarosu si pot avea efecte benefice asupra organismului uman (stimuleaza circulatia sangelui). Sunt recomandate in special pentru incaperi cu inaltime mare (4-6 m). Nu lucreaza cu lichide sau abur sub presiune ceea ce le face deosebit de sigure. Punerea in functiune a panourilor radiante dureaza aproximativ 2-3 ore.

Tehnologia infrarosie asigura caldura  asemenatoare caldurii solare. Incalzirea infrarosie nu deshidrateaza aerul, nu favorizeaza miscarile de praf, nu permite aparitia mirosurilor neplacute (purifica aerul), nu consuma oxigenul din incapere, impiedica aparitia igrasiei, etc.

Panouri solare: sunt considerate cele mai economice si mai ecologice sisteme de incalzire (reducere de pana la 90% a consumului de energie electrica).Energia solara este gratuita, regenerabila sinu polueaza. Sistemele de panouri solare sunt estetice si usor de instalat pe orice tip de cladire. Furnizeaza energie in lunile anului.

Energia solara captata de panouri poate fi utilizata  pentru producerea de apa calda in spatiile menajere, incalzirea piscinelor, incalzirea caselor.

UnicMar New Energy-Fii la curent cu cele mai noi sisteme incalzire ecologice

La vremuri noi, sisteme de incalzire..revolutionare! Pentru a fi la curent cu tot ce este nou pe piata sistemelor de incalzire ecologice, apeleaza la UnicMar New Energy si alege sistemul care iti va schimba perceptia asupra confortului si asupra consumului de energie.

UnicMar New Energy iti asigura accesul la sisteme incalzire ecologice de la A la Z, inclusiv la preturi avantajoase. Sistemele propuse fac parte din noua generatie astfel ca se bucura de cele mai noi tehnologii in domeniu. Specialistii firmei iti stau la dispozitie cu servicii de consiliere gratuita in alegerea corecta a sistemelor de incalzire.}